Bestyrelsesmøde d. 04-01-2008

<-Tilbage

Bestyrelsesmøde/ Nytårskur 4. januar 2008 kl. 18.30 i klubbens nye residens KlubhusA
1. Velkomst
Luffe bød velkommen i det flotte nye KlubhusA (fork. KLUA), og inviterede alle til at nyde godt af gulvvarmen. Alle synes det er opreklameret at være CO2-neutral og hyldede gulvvarmen til (CO2)skyerne.

2. Navneopråb
Kenny og Næstformanden manglede (de lavede sandsynligvis en ny fodboldquiz), ligesom de to trænere også havde takket nej til at deltage. Bortset fra det var Bestyrelsen fuldtallig og oven i købet suppleret med aftenens special guest star, anføreren Heller (også kendt som Rejen).

3. Målsætning
Efter lang tids debat frem og tilbage blev Bestyrelsen enige om den ambitiøse målsætning: Top 3, pokaltriumf samt social, økonomisk og sportslig overlevelse.

4. SKÅL! OG GODT NYTÅR!
Art udbragte en skål for det nye år, og alle nød den indkøbte Linie-aquavit. Luffe med ordene "Den smager stadig godt", mens Kassereren var lidt mere forbeholden.
5. Status
a) Sportslig overlevelse
i. Rækkeinddeling
Formanden havde medbragt rækkeinddelingen, og Bestyrelsen kunne konstatere, at det ikke bliver til mange gensyn med sidste sæsons modstandere, hvilket lidt ødelægger Joes taktik med at se holdene an i den første sæson, og så slå til i den anden. Rækkeinddelingen kan ses på Infosport.
ii. Trupstatus
Bestyrelsen talte sig frem til, at truppen nok mister mindst en og sandsynligvis to spillere til den kommende sæson. Det blev besluttet at erstatte disse og udvide truppen så den samlet kan nå op på maks. 25 spillere. + en ekstra målmand som ikke behøver betale kontingent. I den forbindelse er Leo i øvrigt 2. målmand.
iii. Træning
Det blev besluttet at arbejde for at træne med Nyhavn, hvis vi ikke får tildelt en af de baner vi har søgt om. Tommelfingeren blev vendt nedad til evt. betaling for at deltage i Nyhavns træning, da trænerniveauet vurderedes til at være for lavt. Som alternativ til Nyhavn har Boca Vista haft en føler ude, og for gamle dages skyld burde vi næsten tage den op, hvis alt andet glipper.
iv. Sportsdirektør
På opfordring fra Joe diskuterede Bestyrelsen muligheden for at oprette en stilling som sportsdirektør, med ansvar for at scoute nye spillere og hyre unknown soldiers hvis vi mangler. Bestyrelsen syntes det lyder som et spændende forslag og vil slå stillingen op i de store morgenaviser. Der var enighed om ikke at opfordre Gusen til at søge.
v. Bolde
Eftersom det er Dannys klub, besluttede Bestyrelsen og anføreren i smuk enighed at bevilge Danny 700 bananer til at købe en ny kampbold.

b) Økonomisk overlevelse
Kassereren erklærede, at han er den bedste kasserer ever, hvilket der var bred enighed om, og klubbens økonomi er i øvrigt sund og rask. Formanden huskede pludselig på, at han havde aftalt med Casper T, at hans indendørskontingent skulle betales af udendørskontoen fordi han endnu ikke har fået refunderet sin udgift til indkøbet af Fangmaschine.

c) Social overlevelse
i. Opstartsmøde
Opstartsmødet blev fastlagt til 22. februar og alle tre hold inviteres for at bryde en masse is. Da vi er rimelig mange efterhånden blev det besluttet at holde mødet på et værtshus, som Luffe lovede at finde og melde tilbage.
ii. FCfVC
Den traditionsrige cup afholdes i år den 26. juli, og vil blive forsøgt relanceret som en 4-holdsturnering med de klassiske hold fra 11-mands og et hold fra hver af syvmandsholdene. Nærmere planlægning forestår, men det blev allerede nu besluttet at spørge Flemming Rose om han vil være dommer, næste gang vi render på ham.
iii. Træningstur
Bestyrelsen støtter fuldt op om endnu en træningstur, men vil lade det være helt op til Joe, og hvad han synes er passende.
iv. 7'erne
Det blev besluttet at afholde to koordineringsmøder om året med deltagelse fra alle tre hold, eftersom Bestyrelsesmøderne alligevel ofte kun omhandler 11-mandsholdet. I den forbindelse viste det sig, at Leo har telefonnumre på 19 af 11-mandsholdets spillere, hvilket må siges at være flot.

6. SKÅL! GODT NYTÅR!
Så blev det Luffes tur til at udbringe en skål for det nye år, og sikke et år det tegner til at blive.

7. Indendørs
Der blev udtrykt generel forundring over den store succes med indendørstræning, og det blev naturligvis besluttet at søge om Hillerødgade skole igen næste år, men også at prøve at søge på andre skoler, for måske at kunne finde en hal med mål. Mens vi er ved forundring, så var der også en vis forbløffelse over Futsal-holdets strålende resultater i sæsonen hidtil.

8. Sjove dyrehistorier (herunder: Seriøst, hvad fanden skal vi med alle de biologer og deres tossede projekter om chimpansers køkultur...)
Heller takkede for opmærksomheden og kvitterede med at understrege det rimelige i at stille spørgsmålstegn ved biologistudiets relevans, ved at fortælle en festlig anekdote om et yderst tvivlsomt studie af hvordan han-makakker betaler for sex ved at afluse hunnerne... Derefter gik han i gang med at gennemtrawle YouTube for videoer med dyr der overfalder mennesker...

9. Evt.
a) Jubilæer
Der er en håndfuld spillere, der kan se frem til diplom og stjerne i deres første kampe i den nye sæson. Leo lovede at få helt styr på statistikken, og Formanden lovede at holde Gusens Lambrusco på køl, og Luffe at ændre datoen på Gusens diplom.

b) Hellers heksekeddel
Det nye år har været en ren heksekeddel for Heller. Det er vist noget med at han skriver på nogle artikler og lige er flyttet.

c)Dommerstatistik
Leo lovede at opdatere dommerstatistikken

d) Don'en
Ja, hvordan mon han går og har det. Han skal altid være velkommen tilbage i klubben. Der var en der mente, at han er i færd med at skrive speciale. Stakkels mand.

e) Smørrebrød
3,5 stk. smørrebrød vurderedes at være perfekt. Derudover blev det konstateret, at der er en klar WOW-effect i Stjerneskud (og det ved du også godt Rasmus Kofoed!) men at der ellers var lidt delte meninger om THS-smørrebrødets kvalitet i forhold til Slagteren på Kultorvets. Luffe mente at deres tatar var second to none, og det kan jo nok godt have ret i.

Således oplyste sluttede Bestyrelsen mødet af, takkede Luffe for at have lagt lokaler til og smuttede så ud i den urimeligt kolde januarnat.