DD - FG Oldboys 1-0
Mangler.

FC Bæst - DD
Skrevet 30-09-2013 af #12 Klein

En tæt og intens kamp om 4. pladsen slutter 2-2 - god fight over hele linien. Dog lidt surt de får udlignet kort før tid!

Skrevet 24-09-2013 af #12 Klein

Det her var bare en af de dage hvor intet fungerede. Vi spillede temmeligt elendigt mod et ufarligt bundhold som vi til enhver tid burde have slået. Kampen ender 4-4 efter CFC får udlignet kort før tid... Tja, kønt var det ikke.

Skrevet 15-09-2013 af #13 Wiik

Den afbudsramte trup mod rækkens førerhold bestod af Klein, Esel, Sune, Bech, Guzz, Wiik og Christian der ikke dukkede op og efterlod os i stikken seks mand mod topholdets ni:-( Heldigvis fik Guzz fat i en syvende mand der stødte til kort før halvlegen. Søren hed han og spiller normalt for et hold hvis navn vækker genklang hos de fleste ældre DD'ere, Fionias engle (Det historiske 23-1 nederlag i futsal). Nok om det, kampen forløb således:

Vi bliver spillet tynde på kanterne igennem det meste af halvlegen og de kommer relativt hurtigt foran 1-0.
Guzz spiller en høj lang bold frem som jeg tager ned og trækker bagom forsvareren og derefter udplacerer keeperen med et skud nede ved venstre stolpe, 1-1.
Vi fik flere lange bolde og kontraangreb der var tæt på at blive farlige men ingen resulterer i mål.
I stedet så udnytter de deres spillemæssige overtag til at bringe sig foran både 2-1 og 3-1 inden pausen. Henrik stod i første halvleg og kunne ikke klandres for nogle af målene.
I anden halvleg har vi bedre fat i dem da vi er fuldtallige men de får scoret på et knaldhårdt frispark som Beck ikke kan nå at reagere på. 4-1.
Esel skræller igennem som kun Esel kan, da vi er ved at blive løbet over enden. Desværre var bolden prikket, så dommeren harvde ikke anden mulighed end at servere ham en ostemad. Som sidst vi mødte Djævlene, fik vi scoret med en mand i straffeboksen. Vi får reduceret da en forsvarer sparker en bold i maven/armen;-) på mig. Jeg tager bolden med forbi ham, laver tunnel på ham den anden forsvarer og afdribler målmanden inden bolden lægges i nettet. God solotur og fight hvis jeg selv skal sige det:-)
De scorer yderligere til 5-2 og 6-2 inden Guzz sparker udefra. Den rettes af og ender helt ude ved stolpen til slutstillingen 6-3. Sune havde næstsidste fod på.

Alt i alt en god indsats over hele linien men det var bare pisse surt at skulle spille i undertal og senere uden udskiftere. Vi havde fornemmelsen af at vi kunne have givet dem kamp til stregen hvis vi var stillet med fuldt hold.

Mål: Wiik x2 og Guzz
Assist: Guzz og Sune
MoM: Wiik

Klein og Bech delte kassen og målene lige imellem sig. En halvleg og tre mål til hver.

DD - Voldens IF
Skrevet 10-09-2013 af #12 Klein

Vi holder fast i toppen via en velfortjent revanche over Voldens, der bankede os rimeligt eftertrykkeligt i foråret!
Vi vinder 6-4 i en kamp hvor vi sidder på det fra starten, og desværre får lukket dem unødvendigt ind i kampen til sidst.

Vi kommer foran 1-0 i starten af kampen hvor Bech ligger et knaldhårdt indlæg ind over til en fremadstormende Klein der sikkert scorer.
2-0 scoringen kommer efter en solopræstation af enmandshæren Sune der kæmper hårdt og sikkert scorer.
3-0 Wiik direkte på frispark
Voldens får reduceret inden Guzz spiller Sune fri til 4-1 scoringen.
5-1 scoringen kommer efter en frispilning fra Wiik til Sigurd (der fortsætter sine gode takter på toppen :))
Herefter lukker vi Voldens ind i kampen igen, og efter et par klodsede fejl kommer de helt op på 5-4 inden Bech laver en god stikning til Wiik der lukker kampen: 6-4.

Alt i alt en super kamp over hele linien - og fedt vi hænger på i toppen.

Skrevet 04-09-2013 af #12 Klein

Super kamp over hele linien. Vi sidder stort set på foretagendet fra start til slut!

1-0: Jørgensen sender bolden i dybden til K der scorer for 2. kamp i træk.
2-0: Sigurd spiller ét-to med Klein, og scorer sikkert
3-0: Wiik spiller Esel fri, Esel scorer fra spids vinkel
----pause
4-0: Spanner spiller Wiik fri foran en bakkende forsvarsspiller.
4-1: deres 10er scorer et flot mål
5-1: Sune lukker kampen efter assist fra Wiik.

Skrevet 29-08-2013 af #13 Wiik

Dagens trup bestod af en halvskadet Brabrand på mål, DHL ramte Spanner og Sune, Jonas K, Bech, Baran, Leo og Wiik.

Vi plejer at have et godt tag på de hvidblusede og starter også med at lægge et godt pres på dem med flere chancer til følge. Deres keeper startede stærkt ud og som det sker så tit i fodbold, så åbnede vores pres for kontramuligheder til dem...

Kampen forløb sådan her:
Vi kommer bagud 1-0 og 2-0 i starten af kampen.
Spanner kanonerer en svag clearing til 2-1.
De scorer yderligere til 3-1.
Halvleg.

Leo spiller en milimeterpræsis høj bold frem til K der havde taget et løb bagom forsvarskæden og han flugter læderet i kassen uden chance for keeperen 3-2.
Spanner tager et hurtigt og langt indkast forbi et højt stående forsvar til Wiik der løber mod mål fra midterlinien og udplacerer keeperen med en flad tåhyler ved den korte stolpe til 3-3.

Sune opsnapper en aflevering i forsvaret, stikker den til Wiik der skyder første gang og scorer til 3-4.
Spanner spiller en bold frem til Wiik der tager bolden bagom den ene forsvarer mister farten men dribler videre forbi yderligere to og scorer alene med keeperen til 3-5.

Sune har bolden på kanten af feltet, spiller den midtfor til Baran der skubber den videre til Wiik der skyder den hårdt i mål til 3-6.
Sidst i kampen banker de den ind til slutstillingen 4-6.

Årets comeback!

Mål: Wiik x4, Jonas K, Spanner.
Assists: Spanner x2, Leo, Sune, Baran.
MoM: Wiik

Cph. Scumbags - DD
Skrevet 12-08-2013 af #12 Klein

Puha. Vi burde have vundet med mindst 5 men taber 3-2. De kommer foran 2-0 men vi får udlignet via 2 mål af Wiik. Assists Spanner og Klein. De får desværre scoret til 3-2 kort før tid. Vi har en milliard kæmpe chancer, bl.a. Dobbeltchance hvor begge forsøg rammer overliggeren, friløbere og skud tæt under mål, men bolden vil bare ikke ind. Vi sidder totalt på kampen specielt i 2. Halvleg.

Skrevet 26-06-2013 af #5 Esel

De kongelbå fra DD får mulighed for at revanchere et 5-1 nederlag, fra forårets anden kamp, mod GC inden sommer pausen. Kampen startede i et højt men kontrolleret tempo, og GC får hurtigt at mærke at de er oppe imod et tændt DD-hold. DD'erne går til stålet; sidder tæt i markeringerne og moser på efter bedste beskud. Resultatet af den fysiske indsasts udebliver ikke. Beck opsnapper/tackler sig til en bold i feltet og spiller den ind til Magnus på midten, der køligt sender bolden i netmaskerne. 1-0 og hjupelbrøl. 5 minutter senere udfører Spanner et langt indkast, bolden bliver snittet videre af en modstander, og lander ved Wiik, der studser/prikker bolden forbi målmænden ind til en fri Beck, der i bedste Beck-stil tackler bolden i mål, 2-0 - sådan! GC vinder momentum i slutningen af halvegen, og formår både at sparke bolen på stolpen, samt sende bolden tæt forbi mål på et frispark. I anden halveg bølger kampen. GC sidder mest på bolden, men vi forsvarer os godt og formår med god fight at holde GC stangen. Det på trods formår GC at reducere til 2-1 - mindes at deres mål kommer på lidt tilfældigt spil. DD knokler ufortrødent videre, og kommer til flere contrachancer. Målet til 3-1 opstår ved at Sune tackler bolden fra en forsvarer, og efterfølgende spiller bolden til Wiik, der får en friløber og udplacerer målmanden. I slutminuttet har GC mulighed for at reducere men brænder chancen i en 3 mod 1 situationen - godt nuppet Brabrand. En kamp vundet på DD's varemærker; fight, løbevilje, og disciplin, hvilket blev koden, der knækkede rækkens førerhold. Super holdindsats, guttere.

Forza DD - og god sommer! Håber vi kan holde pointfanen højt i efteråret.

Skrevet 08-06-2013 af #12 Klein

Så løb vi ind i en øretæve, på en dag hvor vi aldrig fik spillet til at fungere. 3 kampe på én uge er vidst lige i overkanten for de aldrende møgunger - specielt når man skal spille mod FG Oldboys der, trods navnet, har en gennemsnitsalder der ligger en hel del under vores :)
Kampen starter ellers rigtig godt fra vores side og vi kommer foran 0-1 da Guzz fra kassen spiller den hen over deres forsvar hvorefter Wiik sikkert scorer. Herefter scorer de 3 i streg, og vi ser tungere og tungere ud. I 2. halvleg scorer Guzz til 3-2 efter et fint opspil. Vi når lige at tro på det inden de scorer til 4-2, og så falder vi helt sammen og får en øretæve på 7-2! ikke kønt, men vi må op på hesten igen!

Skrevet 05-06-2013 af #12 Klein

Vi taber 1-2 i en tæt pokalkamp som vi med lidt held godt kunne have vundet. Vi kommer bagud allerede efter 20 sek, men får udlignet inden dommerens ur runder 1 minut: Wiik ligger den videre til Willy der sikkert scorer. Den står 1-1 ved pausen og kampen bølger frem og tilbage. De får scoret lidt heldigt 10min før tid, og trods pres og gode chancer til bl.a. Jørgensen og Wiik får vi ikke scoret. Surt vi taber men trods alt god indsats mod et hold fra A rækken. Og absolut godkendt at nå til 4. Runde i pokalen.

Skrevet 01-06-2013 af #12 Klein

Endnu en smuk sejr som kom i hus efter en god fight mod et velspillende, men til tider usympatisk, Bæst hold.

1. halvleg ender 0-0. Bæst har bolden mest,men vi er farligst når vi kommer frem til chancer. Ellers står vi stabilt, og de kommer ikke frem til nævneværdige chancer.

I 2. halvleg kommer der gang i DDs målmaskine. I starten af halvlegen skyder Wiik ind mod mål udefra, Sune dukker op og afslutter på målmanden, Klein sætter sikkert riposten ind i kassen. Lidt efter sender en velspillende Anders en bold ned imod frimærket hvor Esel vinder en duel om bolden, hvilket bringer ham helt fri med målmanden. Han afventer og sparker den så ind tæt forbi målmanden. Lidt efter får Bæst reduceret efter lidt inkonsekvens i vores forsvarsrækker. Vi kæmper dog videre og får scoret til 3-1 efter Anders tager en fin tur frem ad banen og spiller den på tværs til Wiik, der runder målmanden og scorer sikkert.

Alt i alt en super fight over hele linien!

Holdopstilling:
Guzz, Klein, Wiik, Esel, Spanner, Morten (Nichos kammerat), Christoffer (Elvigs fætter), Elvig, Sune.

De røde djævle kommer foran 0-2 i løbet af de første 10 min.
Wiik scorer på oplæg fra Morten til 1-2.
De røde djævle scorer hurtigt derefter til 1-3.
Wiik får gult kort i slutningen af halvegen.
I starten af 2. halveg mens vi er i undertal scorer Guzz på direkte frispark lige uden for feltet til 2-3.
Stadig i undertal scorer Sune med oplæg fra Morten på kontraangreb til 3-3.
I midten af halvegen scorer Morten på frispark fra 18-20 meters afstand. Drømmehug oppe i krogen til 4-3.

Mål: Guzz, Sune, Wiik og Morten (Nichos ven)
assists: Morten (Nichos ven) x 2
MoM: Sune

Voldens IF - DD
Skrevet 14-05-2013 af #12 Klein

Vi taber 9-3 til et hold der scorer på alt hvad de rører ved. Vi kommer ellers foran 0-1, da Morten (Kleins ven) sender en dyb stikning frem til Wiik der sikkert scorer. Vi har en del chancer i 1. halvleg, men bolden vil bare ikke ind. I løbet af 2. halvleg får Voldens IF hurtigt scoret en del kasser, og selvom vi spiller ok, går tingene bare ikke vores vej. Christoffer (som Morten - Kleins ven - havde med) scorede vores to sidste kasser i 2. halvleg. Det skal lige nævnes, at vores trup bestod af et sammensat hold, men trods alt gjorde alle en god figur!

Skrevet 09-05-2013 af #12 Klein

DD ejer pokalturneringen i år, og med en sikker 0-2 sejr spillede vi os videre til 4. runde.

Vi sætter os fint på kampen fra start og spiller en pæn omgang bold i hele 1. halvleg. Desværre fører det gode spil ikke til nogle mål, og der står 0-0 ved pausen.

I 2. halvleg får vi spillet os frem til en del store chancer, men der går alligevel ca 15 min før vi får scoret. Målet kommer efter et godt angreb hvor Nicho ligger bolden til rette for Klein der scorer sikkert.

Mål nr. 2 kommer ca. 10 min før tid hvor Wiik scorer sikkert efter assist fra Morten (Nichos ven).
Alt i alt en super kamp - nu går vi hele vejen :)

Skrevet 06-05-2013 af #12 Klein

Endnu en sejr til møgungerne kom i hus via godt spil og et par offensive kræfter i målhumør!
Vi satte os på kampen fra start, og allerede efter 4 min sender Esel en dyb stikning til Wiik, der sikkert scorer.
10 min senere scorer vi til 2-0, i et rigtigt klumpspilsmål, hvor Wiik får afleveret til Sigurd der scorer.
Kort efter scorer Sigurd igen – og denne gang et kongemål: Et langt indkast fra Spanner tæmmes med brystet og flugtes i kassen.. Smukt!
Kort før pausen får Watford reduceret til 3-1, da deres bedste mand bliver ramt af et hårdt indlæg hvorefter bolden triller stille ind.
Efter pausen sætter vi os igen på kampen, og scoringen til 4-1 kommer da Esel spiller en bold op ad banen til Nicho der afdribler målmanden og i overlegen stil triller den ind.
Nicho står også for scoringen til 5-1 da han sætter indersiden på et knaldhårdt indlæg fra Spanner
6-1 scoringen falder efter en række lækre 1-2 kombinationer frem ad banen. Wiik afleverer til Nicho der igen scorer sikkert.
7-1 kommer efter et offensivt pres hvor bolden opsnappes og Wiik scorer.
Til slut scorer vi til 8-1, assist Nicho og mål Wiik.

Skrevet 28-04-2013 af #12 Klein

DD7,1 spillede sig videre til 3. runde af pokalen efter intense 60 min. der bød på god fight over hele linien.
På trods af dommer, Flemming Roses, advarsel om, at han netop havde dømt Kaff i en kamp hvor de havde spillet mesterligt og vundet 19-1, er det os der kommer foran allerede efter 4 minutter! Vi presser dem højt oppe på banen og målmanden får vidst sparket bolden ind på Nicho, hvorefter Guzz triller den ind i kassen - uden chancer for keeperen.
Herefter er det Kaff der overtager det meste af boldbesiddelsen, men vi står knivskarpt defensivt, og med en mesterligt spillende Søren Spanner i målet, formår Kaff ikke at score! Vi får også tilspillet os et par gode chancer, men får desværre ikke scoret yderligere. Til gengæld får vi tre gule kort som et resultat af den intense fight :). Måske ikke den mest fortjente sejr, men nøj hvor gjorde den godt :)

Skrevet 18-04-2013 af #12 Klein

Sæsonens første sejr kom i hus efter en fremragende kamp, hvor man virkelig kunne fornemme, at et tredje nederlag på stribe bare ikke var en mulighed!
Vi kommer godt fra start, og får lagt et fint pres på Scumbags. Desværre kommer de foran på et godt skud efter ca 5min. To minutter senere får vi dog udlignet, da en velspillende Nicho på kassen fyrer en præcis aflevering op til Wiik der sikkert scorer. Minuttet efter tager en stærkt spillende Sune en af sine velkendte ture op af fløjen, hvorefter bolden bliver lagt til rette for Wiik: 2-1. Kort efter får Scumbags dog udlignet på en lidt heldig scoring med hælen. Kort før pausen header Bech bolden videre til Wiik, der fuldender sit hattrick.

Efter pausen øger vi presset, og 4-2 scoringen bliver sat ind af Wiik efter at han havde lagt et intenst pres på deres keeper. 5-2 scoringen kommer efter endnu en fremragende lang aflevering fra Nicho, Klein lægger bolden tilrette med brystet til en fremadstormene Bech der hugger bolden fremragende ind fra kanten af feltet. Det bliver også 6-2 efter Sigurd smider en fremragende aflevering frem til Wiik der scorer sin 5. kasse. Klein lukker kampen da han sikkert sætter et straffespark ind begået mod Wiik. Alt i alt en fremragende kamp der lover godt for vores videre færd.