DD - Dynamo buy aid
Skrevet 22-10-2010 af #6 Trusell

Truppen:
Andersen, Esel, Jonas K, Nicho, Klein, Trusell, Bech, Willy, Sigurd, Wiik

Vi taber 4-3. Vi formår ikke at score på chancerne plus vi lader ufarlige bolde gå ind.

Allerede efter 5 minutter sejler et ufarligt indlæg i kassen. Og fem minutter senere står den 0-2, da en modstander får lov at heade bolden i kassen omringet af tre DD'ere. Fire minutter senere assistere Klein Wiik, som reducere til 1-2. Og fem minutter før pausen fanger Sigurd riposten på Wiiks skud, og udligner. Men straks efter er den gal igen og de kommer alt for let på 2-3.

Kort inde i anden halvleg ligger Trusell et flot indlæg i hovedet på Klein, der smukt dirigerer bolden over i det lange hjørne. 3-3. Herefter presser DD på for at få alle point med hjem, men to minutter før tid koster det i den anden ende, da modstanderne scorer sejrsmålet i en 2-mod-1-situation. 3-4.

Stats:
Mål: Wiik, Sigurd, Klein
Assist: Klein, Wiik, Trusell
MoM: Klein

DD - LFRU

Truppen:
Andersen, Willy, Spanner, Nicho, Trusell, Bech, Wiik, Esel, Klein og Jonas K.

Christian Syberg, Esel, Jonas K, Nicholas, Klein, Sigurd, Wiik og Willy

0-1: Målmanden sparker en bold på Sigrud, presset af en angriber, øv.

1-1: Wiik lobber en bold over forsvaret til Henrik, der tager den med med skulderen og halvflugter den modsat i målet. Flot!

1-2: De scorer på et rigtig godt langskud.

2-2: Wiik trækker til siden på kanten af feltet og scorer.

2-3: De sætter den i modsatte hjørne.

3-3: Wiik finder Jonas K ved bagerste stolpe. Mål.

Truppen:
KennyDD7-2, Esel, Spanner, Pierre, Trusell, Sigurd, Wiik, Nicho og Jonas K.

Tredje kamp i træk mod et top-3-hold. Og tredje nederlag. De Mørche var bare bedre. Kampen starter ellers lige og Magnus bringer os foran efter 14 minutter på et flot mål fra en meget spids vinkel, efter indkast fra Spanner. Men fem minutter senere er vi uheldige i forsvaret og de får headet bolden over en chanceløs Kenny. 1-1. Og de får scoret yderligere to gange inden pausen. 1-3.

Efter pausen får de bragt sig på 1-4, før Magnus syv minutter før tid kan reducere til 2-4 efter indkast fra Sigurd. Desværre får de en pind mere et minut før slutfløjt. Kampen ender 2-5. Mere er der ikke at sige.

Stats:
Mål: Magnus x 2
Assist: Spanner, Sigurd
MoM: KennyDD7-2 på mål og Jonas K deler.

DD - Dendermonde
Skrevet 23-09-2010 af #6 Trusell

Truppen:
Sigurd, Esel, Spanner, Jonas K, Trusell, Nicho, Klein og Wiik

DD-drengene blev mod rækkens absolutte tophold overmatchet men dog uden at gå helt ned. Dendermonde vinder 3-1.

Første scoring faldt allerede efter 6 minutter efter lidt sløset DD-forsvarsspil. 0-1 var stillingen indtil pausen.

Efter pausen bringer Dendermonde sig yderligere foran på et hårdt, velplaceret, fladt skud fra distancen, allerede i det første minut. Og blot to minutter senere mangler der totalt kommunikation, og Dendermonde scorer til 0-3. Til slut i kampen får vi presset deres keeper til at lave et selvmål.

DD leverer en god fight, men formår ikke at holde et giftigt Dendermonde-mandskab fra scoringer, på trods af, at vi en periode var to mand i overtal.

Stats:
MoM: Esel

BK Olivia - DD
Skrevet 16-09-2010 af #6 Trusell

Truppen:
Willy, Esel, Gary, Jonas K, Claes, Nicho, Wiik, Trusell, Klein og Bech

Så kom efterårets første nederlag. Og uheldigvis til Olivia. Men ret skal være ret: vi tabte til et bedre hold.

Kampen starter ellers perfekt med et klokkeklart straffespark i det 5. minut begået mod Wiik, som selv tager - og brænder. Men heldigvis er Nicho hurtig op riposten og får bragt bolden over stregen til føring 0-1. I det 21. minut bringer Wiik os yderligere foran 0-2. Men blot fire minutter efter sætter en Oliviaspiller flot panden på et præcist indlæg fra højre og Willy er chanceløs i kassen. 1-2. Et minut før pausen modtager Olivia et gult kort. Som vi ikke formår at udnytte.

Midtvejs i anden halvleg går det galt. Et godt fladt skud passerer Bech i målet og Olivia har udlignet: 2-2. Herfra er det ren nedtur. I det 18. minut: 3-2. I det 22. minut 4-2. I det 23. minut får Klein et gult kort efter et klodset frispark. Mens vi er i undertal, i det 26. minut får Wiik reduceret direkte på frispark: 4-3. Men desværre formår Olivia at udnytte overtalssituationen og i det 28. minut score til 5-3. Klein kommer tilbage på banen, og vi ser os nødsaget til at satse, hvorfor Gary lægges i front i en decideret 2-2-2-formation. Det giver nogle muligheder, men blandt andre Gary formår ikke at bringe klatten over stregen. Desværre giver satsningen huller bagud, og i det absolut sidste minut scorer Olivia til slutresultatet 6-3.

Et fortjent nederlag i en kamp hvor vi var med de første 45 af kampens 60 minutter. Selvfølgelig ærgerligt at gå ned til sidst, men Olivia spillede fornuftigt og var på dagen et bedre hold. Dog var en 3-målssejr måske i overkanten.

Stats:
Mål: Nicho, Wiik x 2
Assist: -
Gult: Hr. Kenny Klein (med smed i enden)
MoM: Nicho (faktisk Nichos første MoM, trods en hidtil rigtig god sæson)

DD - De Orblenne Ninjaer
Skrevet 09-09-2010 af #6 Trusell

Truppen:
Rune A, Esel, Bech, Jonas K, Klein, Nicho, Wiik, Willy, Spanner, Sigurd

En kamp mod rækkes nummer tre. En svær kamp, hvor vi var presset fra start, men efterhånden kommer godt med. Efter 17. minutter bringer Nicho os på 1-0 efter endnu et superindkast fra Spanner. 10 minutter senere kan Rune A ikke holde bolden på et godt forsøg, og uheldigvis får en ninja fulgt op. Pausestilling 1-1.

Blot fire minutter inde i anden halvleg bringer ninjaerne sig foran på en foræring, og fire minutter yderligere står den 1-3. DDs efterår er dog kendetegnet ved ordet 'comeback', hvilket endnu engang lykkedes. Midtvejs i anden halvleg får de et gult kort for at stoppe Magnus' friløber. Overtalssituationen udnyttes minuttet efter af Kaptajn-Esel, som på Nichos bold sikkert reducerer til 2-3. To minutter senere misbruger Nicho desværre en stor chance. Seks minutter før slutfløjt sker det utænkelige: Hr. Kenny Klein (med smed i enden) udligner efter klumpspil tæt under mål til slutresultatet 3-3. Det er Kennys anden scoring for DD7-1. Nicho står igen for oplægget.

Fire efterårskampe = 2 sejre, 2 uafgjorte.

Truppen:
S. Spanner, Esel, Spanner, Nicho, Jonas K, Klein, Wiik og Tobi.

Det blev en tæt og hård kamp som jeg havde forudset. Vi kom bagud i starten af første halvleg ved et rigtig godt spark udefra. I de sidste sekunder af halvlegen sparker Jonas K en lang og høj bold frem i banen (clearing) som jeg tager ned på jorden og trækker forbi en forsvarsspiller og scorer midt i målet under målmanden. Anden halvleg var kun et minut gammel da jeg scorer efter jeg var i en klumpet infight med målmanden der giver en løs bold som jeg triller ind. Heldigt? Ja!
Resten af kampen kører frem og tilbage og vi holder stillingen men det holder hårdt til sidst.

Stats:
Mål: Wiik x 2
Assist: Jonas K
MoM: S. Spanner som gjorde en forskel i målet.

DD - FC Bolvig
Skrevet 21-08-2010 af #13 Wiik

Truppen:
Sigurd, Spanner, Guzz, Klein, Jonas K, Gary, Wiik og Willy.

Willy startede ude og Sigurd stod på mål.

0-1
0-2
0-3
1-3 Guzz spiller Wiik på baglininen der idet målmanden tager et skridt ud af målet scorer fra spids vinkel.
1-4
2-4 Spanner får en bold på tværs af feltet fra Henrik??? og scorer sikkert.
3-4 Wiik presser bolden fra deres ene forsvarsspiller inde i feltet og ligger stille og roligt bolden over benet på den fremadstormende keeper i modsatte side af målet:-)
4-4 Spanner spiller Wiik helt fri inde i feltet der knalder den i kassen med en stiv tåhyler!

Stats:
Mål: Wiik x 3, Spanner
Assist: Guzz, Klein, Spanner
Gult: Spanner
MoM: Jonas K

Begge kampe (læs: ØP og Bolvig) kom vi bagud og igen. det var virkelig super. Især kampen mod Bolvig som var nogle rigtige gode boldspillere. Ligesom sidst var vi på hælene hele 1. halvleg. Vi pressede dem helt op fra 2. halvlegs start og så fik vi overtaget. Vi havde en del chancer. Henrik brændte en 10.000 procents chance i starten af kampen og jeg fik på forunderlig vis driblet en totalt friløber ud i sandet. Begge kampe har vi haft mange chancer som vi førhen har scoret mere på. Kampen mod ØP skulle vi have afgjort i første halvleg. Vi kom bagud to gange men som jeg husker det sad vi på langt det meste. Vi havde et hav af chancer men vi/jeg skød forbi igen og igen.

ØP Konsult - DD

Efterårets første kamp ender med en alt for lille 2-3-sejr.

Truppen: Willy, Guzz, Kruse, Nicholas, Jonas K, Bech, Wiik, Spanner, Klein og Tobi.

Spanner, Tobi og Henrik startede ude. Willy og Guzz stod hver en halvleg.
1-0
1-1 Willy bliver ramt af bolden i hoftehøjde på klumpspil og udligner. Nicholas er noteret for assisten.
2-1
2-2 Wiik kanonerer en first-timer ind fra en spids vinkel. Høj bold bagerst i feltet, muligvis efter et hjørne.
2-3 Få min. før slut ligger Kruse en følt bold over forsvaret som Nicholas elegant snitter videre i kassen og redder dagen!

Stats:
Mål: Willy, Wiik, Nicho
Assist: Nicho, Kruse
MoM: Kruse

DD - HA-JURnited
Skrevet 02-07-2010 af #6 Trusell

Endnu et hold fyldt med klamme, pivende tudedrenge, som vi desværre heller ikke i anden omgang kunne slå. Kampen ender fortjent 2-2.

Dynamo buy aid - DD

Et opgør mod et på papiret dårligere hold end os, og vi hiver da også den forventede sejr hjem. Kampen ender 1-3, efter en 1-0-føring til Dynamo ved pausen.

LFRU - DD

Forårssæsonens vigtigste opgør, lokalopgøret mod Lollan Falster ReUnited! DD formår at styre kampen og vinder en fortjent 5-2-sejr.

Stats:
Truppen: Rune A, Guzz, Spanner, Klein, Nicho, Claes, Wiik, Trusell, Esel
Mål: Claes, Nicho, Wiik x 3
Assist: Nicho, Klein, Guzz
MoM: Rune A

Fodbold Bulldogs - DD

Et ærgerligt nederlag til rækkens sidsteplads. Kunstbanen var vores fjende, og bundproppen spillede os tynde. Efter et godt comeback taber vi kampen 5-4.

Stats:
Truppen: Rune A, Kruse, Bech, Nicho, Trusell, Frederik, Wiik, Tobi, Claes
Mål: Esel, Wiik x 2, Nicho
Assist: Wiik, Nicho x 2, Kruse
MoM: Kruse

DD - Boldklubben Olivia

Endnu engang en kamp mod rækkens nummer 1. En kamp mod en flok tudende, klamme drenge, som det var en fornøjelse af banke. Kampen ender 5-3 i DD's favør.

De Mørche - DD

En svær kamp mod rækkens pt. nummer 1, men med et stærkt hold vinder DD 4-1.

Stats:
Truppen: Søren Spanner, Kruse, Spanner, Pierre, Klein, Nicho, Wiik, Willy, Bech.
Mål: Nicho x 2, Pierre, Wiik
Assists: Spanner, Nicho, Pierre, Kruse
MoM: Kruse

Dendermonde - DD
Skrevet 14-05-2010 af #6 Trusell

Allerede i kampens 6. minut er DD bagud 1-0. Og så var stilen lagt. DD var oppe imod rækkens nummer et, og det kunne mærkes. Ved pausen var stillingen 2-0. Begge mål på en slags personlige fejl.

Ret hurtigt i kampen sættes Esel ud af spil med en skadet ankel.

To minutter inde i anden halvleg scorer Dendermonde til 3-0. Lidt senere sparker Trusell et glimrende hjørnespark lige i panden på en fri Spanner, som sikkert banker bolden i nettet til 3-1.

Men kort efter scorer Dendermonde igen til 4-1. Og lidt senere får Rune A gult kort, og Tobias-3-mål kommer på kassen i fem minutter, hvorefter stillingen er 7-1. Det skal dog retfærdigvis siges, at disse tre mål var helt uden chance for Tobias-3-mål.

Med få minutter igen får Nicholas reduceret efter forarbejde af Klein. Kampen ender 7-2. Og slutteligt får Nicholas gult kort for brok.

Et fortjent om end lidt for stort nederlag. Vi er ikke gode; de er temmelig gode.

Skrevet 24-05-2010 af #6 Trusell

En hård pokalkamp mod et væsentligt forstærket Sparta Luna-mandskab. Vi kommer relativt hurtigt bagud 0-2, hvorefter Wiik for reduceret på straffe til 1-2. Men desværre ligger de pres på og bringer sig yderligere foran 1-3. Wiik får igen reduceret til pausestillingen 2-3.

I anden halvleg falder det sammen, og selvom Nicholas scorer på kampens andet straffespark ender kampen 3-5 i Lunas favør, og DD7-1 må indse, at pokaltriumfen heller ikke skulle være i år.

Stats:
Truppen: Rune A, Esel, Bech, Nicholas, Klein, Trusell, Wiik, Sigurd, Spanner
Mål: Wiik x 2, Nicholas
MoM: Wiik

De Orblenne Ninjaer - DD
Skrevet 11-05-2010 af #6 Trusell

En fysisk hård og hurtig kamp mod topholdet De Orblenne Ninajer. DD tabte 3-0 efter en, resultatet til trods fornuftig, indsats, hvor størstedelen af kampen, især i anden halvleg, stod på en god gang fodbold. Dog formåede DD aldrig at blive rigtig farlige. Ninjaerne havde en del afslutninger, mange forbi mål, og de overmatchede DD-drengene både på teknik og på fysik - dog uden DD blev kørt over.

Ved pausen stod den 2-0 på to mere eller mindre tilfældige og uheldige mål, hvilket DD holder indtil kort før tid, hvor holdet blotter sig i et forsøg på at få reduceret. Flere spillere ser uheldig ud i situationen til 3-0. Men fred være med det. Op på hesten igen!

Stats:
Truppen: Rune A, Esel, Morten Kruse, Nicholas, Guzz, Trusell, Bech, Claes, Sigurd.
MoM: Morten for en solid defensiv præstation.

DD - G.A.H.K
Skrevet 04-05-2010 af #6 Trusell

Kick off 2. maj kl. 9.00. Det lignede på forhånd noget man ikke havde lyst til at deltage i eller tro på.

Med et afbud søndag morgen bestod truppen af blot 7 mand, herunder ingen keeper og mindst én med halvtømmermænd. Heldigvis kunne Magnus Gary på trods af 38 km i stængerne lokkes til at tage turen fra Farum til Valby. Han kom til anden halvleg. Hvilket gav visse af os et tiltrængt pust.

G.A.H.K formodedes på forhånd at være et stærkt hold, men de formåede ærlig talt ikke rigtig at bide fra sig i løbet af de 60 minutter vi mødte dem. Ved pausen stod den 2-0 til DD på to mål af Magnus Wiik. Især det første var bemærkelsesværdigt: en brysttæmning og en halvflugter op i det lange hjørne. Bang! I oplæggerens rolle var henholdsvis Kenny og Nicholas.

Efter pausen fik deres kvindelige målmand noget at lave. Efter fire minutter scorer Nicholas til 3-0 på oplæg af Wiik. Tre minutter senere banker Wiik på mål, bolden ryger retur og ind i en G.A.H.K-spiller og tilbage i mål. 4-0. Tre minutter senere bringer Wiik med sit hattrick DD på 5-0 på oplæg af Gary, og tre minutter yderligere efter er det Garys tur til at score hans første mål for DD: 6-0.

Nicholas fuldender sit hattrick med mål til 7-0 og 8-0, det første assisteret af Wiik. I slut i kampen dummer Willy sig for første gang i målet, og de formår at heade bolden over ham til slutresultatet 8-1. Det skal dog retfærdigvis siges at Willy heroisk spillede med en forstuet fod.

På en billig baggrund men på grund af en fornem indsats over hele linjen for DD en fortjent storsejr. Nu venter et ubesejret tophold på lørdag.

Stats:
Truppen: Willy, Esel, Morten Kruse (Nicholas' ven), Nicholas, Klein, Trusell, Wiik, Gary
Mål: Wiik x 3, Nicholas x 3, Gary, selvmål
Assists: Kenny, Nicholas, Wiik x 3, Gary
MoM: Wiik

FC Bolvig - DD
Skrevet 28-04-2010 af #6 Trusell

En rigtig hård kamp, hvor vi i langt størstedelen af tiden blev presset ret hårdt i bund. Bolvig spillede flot fodbold, og gjorde det utroligt svært for DD-spillerne. I kampens 6. minut kommer BOlivg foran på et uheldigt selvmål af kampens bedste, Jonas Bech. Et fremragende hovedstød, bare i det forkerte net. Midtvejs i første halvleg bliver Jonas Kristiansen skadet, hvilket er yderst uheldigt, da truppen i forvejen er svækket. Vi er presset meget i bund men formår at holde stand indtil et minut før pausen, hvor de kommer på 2-0.

Anden halvleg starter præcis som man kunne ønske. Wiik sætter knaldhårdt bolden i kassen på et direkte frispark. 2-1. Men herfra går det så ned af bakke. Ti minutter senere scorer DD helt utroligt kampens andet selvmål, da Kenny forsøger at cleare Tobis hårde bold. Bolden bliver flot sat ind, igen i det forkerte net. Uheldigt. 3-1. I det 23. og 28. minut af anden halvleg kommer Bolvig, i øvrig med en yderst irriterende NIkolaj Koppel som stopper, på henholdsvis 4-1 og 5-1. I det næstsidste minut finder Tobias Wiik, som sætter bolden ind bag keeperen til slutresultatet 5-2.

Nederlaget er desværre helt fortjent, vi blev overspillet og kunne ikke matche et bedre Bolvig-hold. Men nederlaget skulle have været begrænset - det er lidt skidt, at vi lukker 5 mål ind. Det ligner ikke DD7-1.

Stats:
Assist: Tobi
MoM: Bech
Selvmål: Bech og Klein

DD - ØPKonsult
Skrevet 19-04-2010 af #6 Trusell

Der skulle kun gå ca. 3,5 minut før Wiik bringer DD foran 1-0, hvilket også er stillingen ved pausen. DD-mandskabet kontrollerer kampen og ØPKonsult formår aldrig at blive farlige. Nicholas skyder på mål, keeperen halvklarer, og bolden ryger ud til Wiik, der sikkert sætter den i kassen.

Efter pausen er der blot spillet 34 sekunder, da Jonas K smider en drømmeaflevering på tværs til en frembrusende Esel på højrekanten. 2-0.

Resten af kampen styres sikkert af DD, der ikke giver ØPKonsult nogen chance for at komme ind i kampen, men som omvendt heller ikke selv formår at få den endegyldigt lukket. Før 4 minutter før tid, da ØP-forsvaret bliver spillet tyndt og Sigurd på Wiiks oplæg kan lukke og slukke til slutresultatet 3-0. En sikker sejr, der kunne have været større. Sigurd og Bech holder i en halvleg hver buret rent.

Igen god indstilling, moral og fight over hele linjen. Det lover godt for sæsonen.

Stats:
Mål: Wiik, Esel, Elvig
Assists: Nicholas, Jonas K, Wiik
MoM: Sigurd Ask Elvig

HA-JURnited - DD
Skrevet 13-04-2010 af #6 Trusell

DD7-1s første kampi sæson 2010 var mod HA-JURnited. Kampen blev spillet i Kløvermarken lørdag eftermiddag, og den bød på debut til holdets to nye spillere.

Truppen: Rune A, Esel, Spanner, Bech, Klein, Sigurd, Wiik, Trusell, Nicholas og Gary.

Første halvleg var DD's, men desværre endte den 0-0. Holdet formåede ikke at spille sig til mange store chancer, og de få der var, blev ikke udnyttet. Og det på trods af, at der over hele linjen blev spillet god, fornuftig fodbold.

I anden halvleg kom CBS-drengene lidt mere med i kampen, mens DDs spil forringedes en smule. En døv og mildest talt elendig dommer ødelagde kampen og var om end ikke afgørende så i det mindste én faktor for nederlaget. To gule kort (Bech og Esel) gav to perioder med en mand i undertal. I disse to perioder lykkedes det HA-JURnited at score to mere eller mindre tilfældige mål. Mål DD burde have forhindret.