Referat 7-mands (1)

<-Tilbage

Redemption United - DD
Skrevet 16-10-2008 af #6 Trusell

En håndfuld DD'ere var troppet op på Kapitän Arena et par timer før mødetid for at følge det andet opgør i kampen om 2. pladsen. Den endte desværre ikke uafgjort, som vi havde håbet. En fortjent sejr til Partizan Kbh gjorde, at DD selv skulle afgøre det ved at vinde over ynglingene fra Redemption United.

Men på trods af en rigtig god kamp, med momentvis godt spil og konstant fornem fight, så ender kampen med et hæderligt 3-2 nederlag til DD. Og dermed snupper DD endnu en flot 3. plads i C-rækken. Selvfølgelig bittert at være så tæt på playoff-kampen, men sådan er det.

Efter at vi først var kommet bagud, banker Magnus et brag af et skud på mål, som keeperen kun kan parere, og som Jonas K følger op på og sætter sikkert ind. 1-1.

Dernæst kommer de på først 2-1 og siden 3-1.

Efter pausen fortsætter kampen, hvor især Magnus har meget held med sine imponerende soloture. Han får da også reduceret til 3-2, som kampen slutter. Vi vinder anden halvleg, og kan uden problemer se os selv i øjnene efter et hæderligt et-måls-nederlag til rækkens klart bedste hold.

Truppen: Søren Spanner, Mikkel, Spanner, Jones, Jonas, Rune, Magnus, Tobi, Willy og Kenny.

Stats:
Mål: Jones og Magnus
Assists: Magnus og Tobi
MoM: Magnus

Tak for endnu en god sæson!

Til toppen


DD - Doktorerne
Skrevet 02-10-2008 af #6 Trusell

Der var på forhånd lagt op til en stor revanchekamp, da DD tog imod Doktorerne. Det var dels første del af kampen om andenpladsen i rækken, og det var dels en revanche i forhold til første opgør, hvor DD tabte 2-0. Og så er Doktorerne i øvrigt et hold, vi i øvrigt meget gerne vil slå - sådan helt generelt set.

Vi havde fået samlet et stærkt mandskab til denne vigtige kamp. Troels og Marko var trådt til, og Sigurd accepterede ikke Spanners framelding, så de troppede begge op - begge temmelig bagstive. Sigurd indtog igen pladsen mellem stængerne, hvor han gjorde et formidalbelt arbejde.

På trods af, at Doktorerne havde taget champagne og bedsteforældre med til kampen startede Dd kampen bedst. Spillet flød og efter blot 5 minutter bragede Troels et skud afsted mod mål. Doktor-målmanden halvklarede og Andreas fulgte flot op på riposten. 1-0!

De næste 10-12 minutter spiller DD flot og fornuftig fodbold. Bolden bliver stille og roligt kørt rundt, dog uden de store chancer. Doktorerne er ikke ude af kampen, men de bliver fraholdt de store muligheder. De er under kontrol. Men i det 18. minut får de uheldigvis udlignet til 1-1. Lidt tilfældigheder og manglende clearing resulterer i en noget ærgerlig scoring. 1-1.

Seks minutter efter kommer DD dog igen foran. Troels tager en flot tur i venstre side af banen, han ser at Rune er løbet med modsat og lægger en præcis aflevering på tværs, og Rune sparker køligt bolden i netmaskerne bag en chanceløs keeper. 2-1!

Resten af halvlegen er mere eller mindre et soloshow fra Magnus Wiik, som med to flotte scoringer bringer os på 4-1 og stort set lukker kampen.

I anden halvleg fortsætter vi det gode spil, og reelt har Doktorerne ikke meget at komme med. De får endnu en scoring til 4-2 (jeg husker ikke detaljerne). De har et stolpe skud til sidst i kampen, men de var ikke skræmmende. Tilgængæld kunne de lide at skændes indbyrdes og tude og brokke sig. Det var sjovt.

Med 10-12 minutter igen scorer Troels til 5-1. Et flot mål, hvor han bruger målmanden til en et-to'er.

Kampen ender 5-2. Det var en fornøjelse at slå netop Doktorerne, der burde fokusere mere på spillet end på at skælde hinanden og modspillere ud, når tingene ikke køre.

En af de bedste kampe vi har spillet i år, og virkelig en flot indsats på hele linjen. Stor ros til Sigurd i kassen, der virkede overraskende sikker på trods af de røde, røde øjne og den stinkende, stinkende ånde. Stor ros til forsvaret, hvor Esel, Spanner og Marko lukkede fantastisk af gennem hele kampen. Stor ros til midtbanen, hvor Gattuso-Troels figthede flot og Rune, Andreas, Jonas K og i perioder Esel løb godt for hinanden og lod bolden gøre arbejdet. Og stor ros til angrebet, hvor Magnus reelt lukker kampen med de to hurtige scoringer, og hvor Troels i slutfasen arbejder godt.

Fantastisk resultat og spil. Nu skal det blot gentages næste lørdag mod Redemption united, som vi ved kan være uhyggelige.

Stats:

Mål: Andreas, Rune, Magnusx2, Troels
Ass: Troelsx2, Magnus
MoM: Rune

Til toppen


FC Ø.T. - DD
Skrevet 22-09-2008 af #6 Trusell

Hvad vi forventede skulle blive en yderst vanskelig kamp mod et godt spillende Ø.T.-mandskab endte med at blive en af historiens mest underlige kampe.

Der var blot 6 tømre til denne søndag-morgen-kamp, der var 8 DD'ere, inkl. Nikolaj fra DD7-2 og Sigurds svoger(?) Casper. Mange tak for hjælpen til jer begge.

Magnus scorer vel nok historiens hurtigste mål. 22 sekunder spillet, og vi er foran 0-1. Hvis der var assist på dette mål, må I lige sige til. Efter 4 minutter bringer Jonas K os på 0-2 på oplæg af Andreas. Efter 9 minutter bringer Nikolaj os på 0-3 på oplæg af Magnus.

Så var stilen lagt, og DD ville nu gå efter målscoreren, som sagtens kan blive betydningsfuld - dog uden at lukke dem ind i kampen.

Men efter 10 minutter reducerer de til 1-3. Ifølge vor mand på sidelinjen, Mads Damgaard, sker dette: Esel fatter ik' og en ski', løber rundt om sig selv to gange, og så scorer de.

Men så sker det komiske at en af Ø.T-spillernes lille dreng kommer gående ind på banen og siger: Jeg skal lave lort. Hvorefter denne spiller må forlade banen en 10-12 minutters tid :-) Så var vi 7 mod 5.

I det 13. minut slår Dams en ordentlig brandskid.

Magnus bringer os på 1-4 på oplæg af Nikolaj. Dette mål er i øvrigt Magnus' mål nummer 100 for DD! Nikolaj scorer til 1-5 på oplæg af Rune. Casper erobrer bolden og bringer os på 1-6, som er pausestillingen.

En fantastisk første halvleg, naturligvis på en billig braggrund, men alt tæller i sæsonens slutfase. Anden halvleg var mildest talt elendig. Vi spiller 1-1 med en mand i overtal. Sigurd er kommet i marken og Jonas K har taget målet. På Runes fornemme hjørnespark kommer vi på 1-7. Jeg ville gerne skrive at Sigurd scorede, for han var så utrolig tæt på, men ret skal være ret - det var altså et selvmål. Bolden rammer en forsvarsspiller lige inden Sigurd kan sætte foden på.

Midt i halvlegen sejler DD. Der er ik' styr på en ski', som Dams udtrykte det. De får scoret et mål, og DD har store problemet med at holde pladserne. Målliderligheden var blomstret op.

Vi vinder den underlige kamp 7-2, hvilket skulle have været i hvert fald 10-2. Men men, det var vigtigt med tre point, og det var vigtigt at få lidt plus på målscorer-kontoen.

En rigtig god første halvleg af alle mand, og en mindre god anden.

Statistik:

Mål: Magnus x 2, Jonas K, Nikolaj x 2, Casper, samt et selvmål
Assists: Andreas, Magnus x 2, Rune x 2
MoM: Magnus

Til toppen


DD - Rio København
Skrevet 18-09-2008 af #13 Wiik

Det havde vist ikke været helt let med tilmeldingerne, men med Allan "Scholes" Hansen på holdkortet og Spanner der netop var hjemvendt fra en spanienstur (Calella med Ung rejs?) kom vi op på ni mand. Der var også glædeligt gensyn med Hr. Kenny Klein der som flere bemærkede overhovedet ikke havde fået noget sol på kroppen efter 6 måneder i afrika!!! Nå, tilbage til fodbolden...

Træneren havde meldt afbud og havde overladt ansvaret til den ekstremt kyndige assistent, undertegnede! Det betød at vi eksperimentere lidt med taktikken. Spanner tog teten under opvarmningen og gav alle en opsang for ikke at ville diskutere taktik. Nogle gav udtryk for at én ting er at aftale noget en anden er at udføre det på banen... Vi prøvede, med held, at trække os lidt længere tilbage på deres målspark og lade deres dårligste forsvarer få bolden. Det gjorde at vi stod bedre i forsvaret og gav os samtidig mulighed for rigtig mange kontraløb. Kampen forløb sådan her: 1-0 i første halvleg. Spanner kastede indkast og Jonas B scorer. Det var vist ikke første gang i sæsonen vi har set den kombination? En anden sjov episode vi har set før er Kenny Klein der kanonerer et skud mod 3´eren - på vores eget mål!!! Tak til Sigurd i målet der heldivis havde læst den;-)

Ved halvleg følte vi at vi sad meget godt på dem. Vi havde faktisk spillet en ret god halvleg men det var jo også årets første kamp på græs. Ja, du læste rigtigt. De nye 7-mandsbaner i valby er taget i brug og det var en sand fornøjelse at spille på en rigtig græsplæne. Jeg noterede mig også at der ikke rigtig var nogen af de der kiksede tæmninger hvor bolden rammer en knold og hopper over foden som vi ellers ser så tit!

I anden halvleg, omkring da Rune ankom, begyndte Rio at komme tilbage i kampen. Vi skulle have haft lukket kampen i første halvleg på de mange angreb vi kom frem til. Sigurd, dagens bedste, satte bolden hurtigt i gang med et langt udkast til Magnus der trækker forbi deres anfører og scorer med et hårdt venstrehug til 2-0. Til aller sidst spiller Kenny en førstegangs en-to med Jonas K. der bliver helt fri med målmanden, men desværre blev det ikke til mål. Flot detalje!

God kamp over hele linien. Sigurd i målet var dog bedst, en sikker sidste mand. De lange udkast satte gang i rigtig mange kontraangreb.

Mål: Jonas B, Magnus

Assist: Spanner, Sigurd

MoM: Sigurd

FORZA DD
MW13

Til toppen


DD - Mors Drenge
Skrevet 31-08-2008 af #5 Esel

Nederlagsstimen skulle brydes. Et ufravigeligt krav om 3 point til kontoen, der ville bekomme DD 7-1´s ære og selvrespekt. Og ikke mindst signalere til fremtidige modstandere, at møgungerne ikke ligger sig ned og giver fortabt i kampen om topplaceringerne.

Spanner havde gjort et godt scout-arbejde og havde til dagen indhentet to lejesvende; Mikkel og Søren, som henholdsvis besatte forsvar og mål.

Kampen startede med et tændt DD-mandskab, der gik til Mors drenge med gejst og offervilje. Kampen er lidt rodet; Banerne er svære i Valby, og det polerede tekniske pasningsspil blev hurtig erstattet af infights, frispark og høje bolde. DD har teten, men mangler lige den sidste fod og held foran mål. Og i stedet er det som i de sidste par kampe modstanderne, der med en himmelsk firsttimer, bringer sig foran. Ufortjent og pisseheldigt, men DD’erne giver ikke op. Fighten fortsætter og kort før halvlegsfløjtet er der gang i den foran Mors mål. Jonas kaster sig heroisk efter bolden, rammer en modspiller og bolden ryger langs mållinjen hvor Andreas ubesværet kan sætte en inderside på. 1-1 og DD var med igen!

2. halvleg er næsten en tro kopi af første; masser af fight og mindre køn fodbold, men det virker denne dag. DD har overtaget og Mors drenge virker slukkede, eller er de bare forpustede, og begynder i deres frustration at komme med bemærkninger til dommer og modspillere. Sigurd bliver kaldt en ”tyk dreng”, hvilket tænder ikke blot Spanner, men resten af holdet. Nu skal Mors drenge satme gøres til DD’s. Fighten fortsætter og presset mod Mors drenges mål vokser. Efter flere gode målscoringsforsøg får Esel hovedet på en dårlig clearet bold, og dirigerer den til Andreas, som sparker læderet i kassen. 2-1, hvilken forløsning! Mors drenge prøver det sidste, men de blå står godt på banen og lukker dem ned. Andreas slutter dagen med endnu en scoring (var der en assist?) og laver dermed hattrick. Dejligt, og stort tillykke med scoringerne!

3 point til kontoen – DD 7-1 er med igen!

Truppen; Spanner, Sigurd, Andreas, Jonas, Kronow, Mikkel, Søren og Esel

Stats

Mål: Andreas x 3

Assist: Jonas og Esel

Mom: Andreas

Til toppen


LFRU - DD
Skrevet 02-09-2008 af #6 Trusell

Ærkerivalopgøret endte desværre med tredje nederlag i træk. Vi taber 3-0 til et bedre hold - dog uden at spille en elendig kamp. Vi havde 3-4 100%-chancer, som blev godt og grundigt misbrugt. Og vi kommer bagud på et straffespark, som ikke var der. En bundelendig dommer ødelagde kampen. Det var dog fortjent at LFRU fik tre point; de var bedre på dagen.

Truppen: Casper, Esel, Spanner, Allan, Rune, Jones, Jonas, Andreas, Sigurd, Kronow

MoM: Allan

Til toppen


DD - Jomsborg
Skrevet 02-09-2008 af #6 Trusell

Vi taber kampen 4-2. Esel reducerer i starten af anden halvleg til 1-2 på oplæg af Magnus. Bløcher reducerer kort før tid til 2-4 på oplæg af Luffe.

Truppen: Pelle, Esel, Luffe, Jones, Rune, Magnus, Willy, Spanner, Bløcher og Sigurd

MoM: Luffe

Til toppen


DD - Partizan Kbh
Skrevet 18-08-2008 af #6 Trusell

Hermed et kort referat af fredagens kamp mod Partizan.

Partizan er altid gode for en gang fornuftig fodbold, så meget vidste vi. Men at de efter 3 minutter af kampen førte 2-0, det havde vi trods alt ikke forventet. Først et hårdt langskud, som Pelle får parreret, men desværre ud til en fri mand, der sikkert kan sætte den ind. Næste mål, minuttet efter, er et hårdt, fladt skud udefra. Vi må nok sige at holdet sejler pænt meget i denne situation.

Herefter kræver det styrke at rejse sig. DD formår at komme ind i kampen igen, og presser faktisk Partizan en god del i første halvleg, selvom Partizan også har god andel i spillet.

Med 6 minutter igen af første halvleg kommer forløsningen, da Magnus følger op på et fornemt stolpeskud fra Kaptajn-Esel. 1-2.

8 minutter inde i anden halvleg kan Esel udligne på et oplæg af Jones. Troen var tilbage. Nu skulle der sejres. Og DD sad også på størstedelen af spillet, der gennem hele kampen dog må ses som ret tæt.

I det 16. minut sparker Magnus et flot direkte frispark, der uheldigvis reddes af en ellers ikke alt for stærk Partizan-keeper.

I det 19. minut sker det der ikke må ske. Koncentrationen svigter en kort periode, og det udnytter Partizan til at få scoret sejrsmålet på en mere eller mindre tilfældig chance. Sur røv, når vi ellers lige var kommet med efter chokstarten.

Vi taber vigtige point i topkampen. På torsdag venter topholdet Jomsborg, der dog har tabt 6-1 og 8-0 i de to sidste kampe.

Rækken er nu ekstrem tæt, desværre ser Doktorerne meget stærke ud.

Vi skal blot spille vores spil og se hvad det rækker til.

Truppen: Pelle, Esel, Spanner, Kronow, Sigurd, Jones, Wiik, Rune, Willy og Tobi

Stats:
Mål: Magnus og Esel
Assist: Esel og Jones
MoM: Esel med syv af ni stemmer.

Til toppen


DD - Klub 664
Skrevet 13-08-2008 af #6 Trusell

Endelig kom den. Den længe ventede efterårsdebut mod Klub 664. Drengene havde længe set frem til at komme på græs igen.

Det hele startede dog med et mindre chok. Vores højtærede målmand Pelle-Plankeværk valgte at trodse alle odds og dukke op på Kapitän Arena 12 minutter FØR mødetid!!!!!! ... !!!! (fortsættes).

Desuden skal det naturligvis lige nævnes, at midtbanedynamoen Sigurd Elvig dukkede op uden fodboldtøj. håber du fik noteret det, Magnus.

Før kampstart blev holdets første sølvstjerne med tilhørende diplom og obligatorisk Lambrusco uddelt til Magnus Wiik for 50 hårde kampe for holdet. Godt gået Magnus! Hvem bliver den næste? Ka' I gætte hvem det er? Ka' I gætte hvem det er?

Anyways, kampen startede præcis som vi havde håbet, nemlig med os som det boldbesiddende og pressende hold. Allerede i første minut Kaster Jones et flot indkast, som Sigurd forlænger til Magnus, der desværre sparker i sidenettet.

Vi presser dem mere eller mindre i bund i de første 15 minutter, uden de kommer til noget reelt. I det 15. minut spiller Jones bolden til Magnus, der scorer et flot fightermål. 1-0.

Herefter slipper vi en anelse på det gevaldige pres, dog uden at miste status som det dominerende hold. Først tre minutter før pausen kommer endnu en scoring. Lejesvenden Lars Kronow smider en flot, høj bold ind bagerst i det lille felt, hvor Jonas roligt lægger den ind i netmaskerne. 2-0.

2-0 er jo som bekendt den farligste føring. Hvilket vi får at mærke fra starten af anden halvleg. Det var et nyt og væsentligt bedre 664-hold, der her kom på banen.

Syv minutter gået og Kaptajn-Esel ser for en gangs skyld lidt uheldig ud i en mand til mand situation, som desværre ender i en meget flot scoring til 2-1.

Men blot fem minutter efter får Rune, lettere tilfældigt, dirigeret bolden med knæet ind foran mål, hvor Jonas dukker op og tonser den ind bag en chanceløs keeper. 3-1. Nu begyndte folk at tro på sejren.

Men desværre kommer Klub 664 endnu mere med i kampen, og får med syv minutter igen reduceret til 3-2 på et seriøst flot mål: Et langt dybt indlæg og en flot flugter.

To minutter efter er Magnus uheldig ikke at lukke kampen, da han lobber på overliggeren.

Og kort efter burde kampen igen have været lukket, da Magnus smider et fornemt indlæg ind i det lille felt, hvor Spanner hopper op og header bolden over mål. Surt.

I de sidste 4-5 minutter af kampen er DD presset helt i bund, og det er ren overlevelse. Med to minutter igen sikrer Pelle sig MoM-titlen, da han med en feber redning klarer et hårdt skud tæt under mål. Puhh...

En god kamp og tre vigtige point. En god indsats over hele linjen, og i øvrigt comeback til Tobias Kongstad og Rune Trusell efter deres skadespauser.

Stats:
Mål: Magnus og Jonas (x2)
Assists: Jones, Kronow og Rune
MoM: Pelle

Til toppen


Fart - DD
Skrevet 01-07-2008 af #6 Trusell

Efter en rigtig dårlig stime lykkedes det DD7-1 at gå til sommerpause med en sejr. Bundproppen Fart blev besejret 4-3 efter et flot comeback og en god figther-indsats.

Allerede tidligere på eftermiddagen meldte keeper-Pelle fra. Et ret skidt udgangspunkt. Men heldigvis meldte en halvskadet Sigurd sig til tjansen som ankermand.

Kampen startede som forventet med et DD-pres, men efter 6 minutter skyder de, lettere heldigt, på overliggeren. Sigurds efterfølgende attitude vidner om fuld kontrol over situationen.

Herefter bølger spillet lidt frem og tilbage, dog med en overvægt til DD. Fart viser sig slet ikke at være så ringe, som tabellen fortæller. Først seks minutter før pausen kommer første store chance, da Magnus Wiik header et sublimt indlæg fra Guzz lige forbi målet.

Uheldigvis kommer Fart foran bare to minutter efter på en noget tilfældig chance efter lidt rod i det ellers så sikre forsvar. Køligt, fladt sat ind af Fart-spilleren.

Situationen gentager sig bare to minutter inde i anden halvleg; rod i forsvaret og 2-0.

Et urimeligt resultat og en svær én af rejse sig fra. Men DD7-1 er efterhånden et så sammentømret mandskab med en enorm viljestyrke og en imponerende sejrsiver. Holdet rejser sig på flotteste vis.

Blot 3 minutter senere assisterer anfører Esel Jonas Bechs reducering. 2-1. Vi lever.

Kort efter holder Sigurd os inde i kampen med en flot redning, hvor et langskud lige akkurat bliver vippet over målet.

Og straks efter skyder de på overliggeren. Det presser på, og sorter en anelse.

Men DD fortsætter troen og fighten. Jonas får en friløber, men når den lige netop ikke. Kort efter skyder Jones i sidenettet. Nu er det igen DD der presser.

Og midt i anden halvleg giver det endelig pote, da Jones udligner til 2-2. Magnus er oplæggeren.

Nu var troen på sejr for alvor tilbage. Uafgjort kan ikke bruges.

Men men, to minutter senere koster det, at vi ikke har en egentlig målmand med. Sigurd dropper og så står den 3-2.

DET var en svær en at sluge, og drengene havde forståeligt nok svært ved at rejse sig.

Med 14 minutter igen satser træneren og skifter fra den vandte 2-1-2-1 formation til en mere offensiv 2-2-2. Det gav pote. Efter 20 minutter går Spanner med frem fra forsvaret og scorer sikkert på Guzz's indlæg. Det var Guzz's fjerde assist i tre kampe på DD7-1. Tak for hjælpen. 3-3.

Uafgjort er stadig ikke nok. Og DD-drengene er opsatte på at udnytte de sidste 10 minutter til at hive sejren hjem.

Guzz misser uheldigvis en stor chance efter godt arbejde af Magnus Wiik. Sidstnævnte tager sagerne i egen hånd, og med scoringen 8 min. før tid bringer han DD på 3-4, bliver matchvinder og afviser alle mediers spekulationer om målkrise. Topscoreren er tilbage og "overvintrer" på 15 kasser i 10 kampe. 15 mere i efterårssæsonen, tak!

Et par minutter efter gør Sigurd skaden god igen ved at sikre os sejren. Et hårdt langskud bliver fornemt parreret til hjørnespark.

De sidste 7 minutter af kampen bliver mesterligt kørt hjem ved hård, hård fight af alle mand. Det var smukt at se på!

En rigtig flot kamp af samtlige spillere.

Truppen: Sigurd, Esel, Jonas B, Jonas K, Guzz, Andreas, Wiik, Spanner, Willy

Stats:
Mål: Jonas, Jones, Spanner, Wiik
Assist: Esel, Wiik, Guzz, Andreas
MoM: Jones

God sommer og tak for en flot halvsæson.

Til toppen


DD - Redemption United
Skrevet 20-06-2008 af #6 Trusell

Kampen hvor DD skulle have oprejsning efter de to forrige kampes dårlige point-udbytte skulle vise sig at blive et rent mareridt.

Rækkens nye hold Redemption United viste sig at være en flok energiske og dygtige ynglinge, der mildest talt slagtede møgungerne fra DD.

Kampen startede ellers fint. Efter fire minutter fik Sigurd en stor chance efter godt DD-opspil. Desværre får en modstander blokeret, hvilket uheldigvis resulterer i en skade til den evigt uheldige Sigurd, der må sidde ude resten af kampen. Hans fight på midtbanen skulle vise sig at blive savnet resten af kampen.

Resten af kampen bød på otte mål til Redemption samt en lille håndfuld chancer til Discipline. Især Jonas B og Craus nærmede sig scoringer.

Kampen ender katastrofalt 0-8; DD7-1's største nederlag nogensinde. Meget overraskende resultat og meget demotiverende. Vi er rykket ned i tabellen, og vi skal nok ikke regne med at vinde noget på målscoren nu.

Truppen: Tjald, Esel, Craus, Sigurd, Jonas K, Willy, Jonas B, Tobi, Spanner

Stats:
MoM: Jonas B

Næste, og sidste kamp inden sommerpausen, mod Fart kræver tre point.

Til toppen


Doktorerne - DD
Skrevet 12-06-2008 af #6 Trusell

Kampen mellem DD på anden pladsen og Doktorerne på tredjepladsen endte med sæsonens andet nederlag til DD.

DD startede ellers bedst, men overlod relativt hurtigt spillet til Doktorerne, der dog først kom foran fire minutter før pausefløjtet. Pelle tager med hænder uden for feltet, som Doktorerne tager hurtigt, inden DD'erne kunne nå tilbage. 1-0.

Anden halvleg var en ret lige affære, hvor begge hold pressede godt på skiftevis. Jonas B havde et forsøg på stolpen efter et indkast, og senere rammer bolden overliggeren. Men ingen scoringer.

Et minut inden slutfløjtet taber Pelle bolden ud af hænderne ind i målet. Sådan kan det gå. Det var bare ikke Pelles dag.

DD taber 2-0 til et på dagen marginalt bedre hold, som dog godt kunne besejres, såfremt DD havde formået at få det sædvanlige spil i gang. Det lykkedes ikke. En skuffende kamp og skuffende præstationer. Dagens bedste, Spanner og Sigurd, tager pga. god fight sammen titlen som Men of Match.

Truppen: Pelle, Esel, Jonas B, Sigurd, Willy, Andreas, Wiik, Spanner, Jonas K.

Op på hesten igen.

Til toppen


DD - FC Ø.T.
Skrevet 02-06-2008 af #6 Trusell

Jagten på Jomsborg led et lille knæk denne lørdag eftermiddag, da DD spillede 1-1 mod rækkens nummer tre, FC Ø.T.

Holdet vidste i forvejen, at tømrerne fra Østerbro var i stand til at spille en god gang fodbold, eftersom DD7-1 i første sæson også var placeret i række med Ø.T. Dengang vandt hvert hold én gang.

Ambitionerne var dog anderledes denne lørdag, hvor DD7-1 er på toppen af formkurven og derfor gik benhårdt efter en sejr og jagten på Jomsborg.

Alt starter som planlagt. DD sidder på alt de første 10 minutter, hvor især Leo, som var trådt til som forstærkning, burde have bragt møgungerne foran. Men en hurtig fremstormende Ø.T.-keeper forhindrede dette.

I det 12. minut lykkedes det endelig, efter hårdt presspil, at få bolden i nettet. Topscorer Wiik scorer et flot mål med venstreskøjten - til stor jubel og båthorn på sidelinjen, hvor det i øvrigt vrimlede med bittesmå, kommende DD-spillere. Således var Mini-Kongstad (med Trusell-blod i årene) og Mini-Wiik til stede, ligesom tre spillerkoner udfyldte cheerleader-rollerne - sådan da.

Efter målet lykkedes det desværre Ø.T at komme ind i kampen, og det hele bølgede resten af halvlegen frem og tilbage. Uheldigvis for de udlignet 6 minutter inden pausen - eller rettere, 4 minutter inden pausen. Dommeren havde godt styr på tiden!

Anden halvleg er en temmelig lige affære, dog med en lille overvægt til DD. Flere gode forsøg, blandt andet et kanonskud fra Guzz, der ligeledes var trådt til. Men ingen mål. I de døende sekunder var holdet lige ved at gentage "succesen" fra kampen mod LFRU, men efter klumpspil lige foran vores mål, lykkes det heldigvis Pelle på forunderlig vis at få bolden pareret ud over baglinjen.

Den meget intense, og faktisk rigtig gode, kamp ender 1-1, hvilket begge hold, og i særdeleshed FC Ø.T. kan og bør være tilfredse med. Ærgerligt men acceptabelt.

Drengene levede helt op til de høje forventninger den gode sæsonstart har medført. Der blev kæmpet, løbet og spillet ganske god fodbold. Nu skal vi blot tilbage på sejrsbølgen. Næste kamp er mandag d. 9. juni mod Doktorerne, der netop er rykket forbi Ø.T. op på 3. pladsen. Så på mandag står den igen på topkamp!

Truppen: Pelle, Esel, Spanner, Leo, Willy, Jonas B, Magnus, Guzz, Sigurd

Stats:
Mål: Magnus
MoM: Magnus

Til toppen


Rio Kbh vs DD 0-2
Skrevet 25-05-2008 af #5 Esel

Første skridt mod konsolidering af 2. pladsen.

DD-7.1 lå inden weekendens opgør a point med Rio Kbh; et frygtindgydende navn, der fremmaner et billede af brassere med medfødt fodboldbegavelse og boldtække. Vi troede vi ville få vores sag for mod kanariedrengene (spillerdragten var gul og med grøn skrift), der i truppen ganske rigtig havde tre brassere, eller noget der lignede, iført de orange Patostøvler.

Fra første fløjt tager DD teten, og brænder inden for det første minut to 100% chancer (benene var vel kolde?!). Vi spiller god fodbold; formår at holde bolden i egne rækker, kører bolden på tæppet og løber de sidste meter for hinanden. Vi kommer til flere gode chancer, og Rio synes en anelse desillusioneret over at være statuetter i vores spil. De har en chance; et tilfældigt skud udefra, der rammer stolpen – heldet er med os. Første mål til DD falder efter et gennembrud af Esel på højrekanten, der centrer og Djona dukker op, i vanlig Jon Dahl stil, og hamrer bolden op i nettaget, sådan! Forløsning,; nu er vi foran og Rio skal til at løbe endnu mere, hvilket er svært på en steghed eftermiddag i Valby. Kampen falder efter målet lidt i momentum og begge hold ser frem til kamppausen.

I 2. halveg har DD svært ved at holde niveauet, men formår stadig at presse Rio over det meste af banen. De får en mand udvist, og vi gør alt for at score en pind mere. Trods mange og store måltilbud, hvor Rios forsvar er spillet tyndt, kommer bolden ikke over stregen. Wiik har 2,5 100 % chancer, men banker begge over. Djona og Andreas har gode skud, og Willy hamrer, efter en fin dribletur, lige over overliggeren. Rio har stadig chancen for at få point, og de fortsætter ufortrødent og bliver mere aggressive i attituden og på banen. Inden farcen udarter sig, og den lille 22’er fra Rio gør noget alvorlig dumt, så lukker Wiik kampen med en scoring 10 min før tid. Rio klasker sammen og vi kører dem derefter kontrolleret rundt i manegen!

Overordnet set spiller vi en god kamp; solid holdindsats og gode boldbehandlinger, men målchancerne skal udnyttes bedre.

Vi siger tak til Kronow og Leo. Truppen talte derudover; Djona, Jonas, Wiik, Willy, Andreas, Spanner, Pelle og Esel.

MOM; Spanner (håber løgene overlevede)

Mål; Djona og Wiik

Assist; Esel

Til toppen


Mors Drenge - DD 2-4
Skrevet 17-05-2008 af #6 Trusell

Top mod bund. Hvad der forventedes at blive en såkaldt walk-over blev en ekstrem hård kamp, og kun med nød og næppe kom pligtsejren i hus.

Om Mors Drenge var betydeligt forstærket i dagens match, eller om de blot har været usandsynligt uheldige i deres foregående kampe, er ikke til at vide. Men faktum er, at Mors Drenge spille ganske fornuftigt fodbold og gav os kamp til stregen.

Det hele starter lidt kaotisk med et frispart til dem lige på kanten af feltet. Dog flyver bolden forbi målet, hvor Mads Damgaard har været så flink at tage plads i dagens kamp.

Herefter finder DD hurtigt det vandte spil frem og allerede efter fire minutter brager en DD'er et skud på stolpen efter et indkast. Aktørerne står ukendt i mit hovede.

Og kort efter sparker Sigurd et perfekt hjørnespark ind til Jonas Bech, der køligt scorer til 0-1.

DD's gode spil fortsætter et kvarters tid, hvor blandt andet Jonas Kristiansen brager til bolden på spilning fra Jonas Becj, men desværre over mål.

Herefter lukkes Mors Drenge mere ind i kampen, eller rettere, de begynder at spille nydelig fodbold. Efter 21 minutter udligner de direkte på frispark. Godt sat ind, og Dams uden chance i målet.

Og så bare tre minutter senere sker det, der ikke må ske. Topholdet kommer bagud til bundproppen, der indtil denne dag kun havde scoret tre mål i fire kampe. Sigurd laver en fejlaflevering tilbage mod Spanner, som ikke kan nå den. De opsnapper bolden og udplacerer Dams. 2-1.

Med tre minutter igen af første halvleg får de et gult kort, hvilket straks udnyttes. På det frispark, der udløste kortet, udligner Magnus direkte. Fladt i den modsatte side - en nøjagtig kopi fra sidste kamp. Godt sat ind. 2-2.

Det første kvarters tid efter pausen bølger spillet lidt frem og tilbage. Vi presser lidt på, og de presser ligeså meget på. Først efter 18 minutter hård fight, hvor vi flere gange er ved at komme bagud, kommer det forløsende mål. Morten Spanner kaster et flot indkast (hvilket ellers normalt ikke er DD7-1's varemærke) ind til vores nye målkonge Jonas Bech, der lukker øjnene (efter eget udsagn) og tæt under mål sætter hovedet på og sætter, vist nok halvt baglæns) bolden ind i netmaskerne. 2-3 - jubel på sidelinjen!

Så skulle den virkelig holdes hjem. Vi burde have lært fra sidste kamp mod LFRU. Der bliver fightet over hele linjen, og mod slutningen af kampen virker det som om at Mors Drenge mister luften og troen. Med et minut igen spiller Willy bolden til Magnus, der med scoringen til slutresultatet 2-4 holder sit snit med to mål pr. kamp.

En vigtig sejr og endnu engang en fremragende holdindsats, krydret med to dobbelte målscorere. D7-1 er tilbage på rette spor og fortsat med i kampen op de sjove placeringer.

Vi ligger nummer 1.

Truppen: Dams, Esel, Spanner, Sigurd, Jonas K, Andreas, Jonas B, Magnus, Willy

Stats:
Mål: Magnus x 2, Jonas B x 2
Assists: Sigurd, Spanner, Willy
MoM: Jonas B

Til toppen


DD - LFRU 4-4
Skrevet 07-05-2008 af #6 Trusell

Lige siden kampprogrammet blev offentliggjort har en stor mængde falstringe og lollikker set frem til netop dette opgør mellem DD7-1 og Lolland Falster ReUnited. Og alt tydede da også på en fantastisk kamp, vejret var fremragende, humøret var højt, men banen var elendig og begge hold var plaget af skader.

Ikke desto mindre var det en stor begivenhed, der sen mandag eftermiddag blev fløjtet i gang.

På papiret var DD favoritter med en andenplads mod LFRUs niendeplads. Og således startede kampen. DD lægger et pres mod et svækket LFRU-mandskab, og efter 11 minutter bringer topscorer Wiik sikkert DD i front med et køligt, fladt hug forbi målmand Skov.

Seks minutter inden pausen øger selv samme Wiik til 2-0 direkte på frispark. Wiik er nu oppe på 10 mål i sæsonens første 5 kampe. Men et par minutter før pausefløjtet får LFRU reduceret på et flot langskud fra venstresiden. Udmærket lejesvend dér!

I anden halvleg fortsætter DD med at sidde på det meste, selvom LFRU dog også får tilspillet sig nogle afslutninger. DD har flere afslutninger tæt forbi mål, bl.a. Andreas har nogle gode forsøg. Men der skal gå 20 minutter før Sigurd spiller Jonas fri. 3-1!

Men desværre træder LFRU-anfører Anders Krogh i karakter blot to minutter efter og scorer til 3-2. Endnu engang var kampen ikke lukket.

Der bliver kæmpet hårdt på begge mandskaber, og kampen er i denne fase meget intens. Med fire minutter igen spiller kampens bedste, Jonas, Bløcher helt fri, og han kan sikkert score til 4-2. Nu burde den være lukket.

Men nej, et minut efter scorer Krogh igen. 4-3. Nu skulle DD holde kampens sidste tre minutter. Det lykkedes ikke. Krogh fuldender sit hattrick og udligner i det 30. minut. Kampen ender 4-4.

En stor kamp af Krogh, der ene mand (muligvis med lidt hjælp fra især lejesvendene) sikrer LFRU et noget overraskende og ufortjent point.

På trods af godt spil i kampens første 50 minutter, kan træneren kun være ekstremt skuffet. Det er simpelthen for dårligt, at vi ikke formår at holde en to-måls-føring i fire minutter!! Og tidligere i kampen var vi foran 3-1. Jeg ved ikke hvad der gik galt. Men det hele kolapsede i de sidste minutter, og det er ikke godt nok, hvis vi vil holde os i toppen.

Men der er ikke andet for end at rejse sig og hive tre point mod bundproppen Mors Drenge på tirsdag. Op med hovedet, drenge!

Og tillykke til LFRU, der trods et svækket mandskab fightede bravt gennem hele kampen. Tillyke med jeres point, og god vind fremover.

Truppen: Magnus, Willy, Jonas B, Sigurd, Esel, Craus, Andreas og Bløcher.

Stats:
Mål: Magnus x 2, Jonas og Bløcher
Assists: Sigurd og Jonas
MoM: Jonas

Til toppen


Jomsborg - DD 3-1
Skrevet 30-04-2008 af #6 Trusell

Alle havde set frem til denne kamp. Topopgøret mod Jomsborg. Men på en aften, hvor skaderne strømmede til, og hvor kaptajn Esel og hans knægte aldrig rigtig fik spillet igang, måtte holdet indkassere sæsonens første nederlag.

Allerede under opvarmningen stod to-målsskytten fra åbningskampen Tobias' knæ af. Og blot 4-5 minutter inde i kampen måtte Trusell udgå med en forstuvet fod. Samtidig brød Sigurds gamle skade en smule op. På den vis blev en stærk, stærk trup på 10 friske fyre hurtigt reduceret til 7,5 friske fyre. Og det var desværre ikke nok til at matche Jomsborgs unge, friske knægte, der bare konstant var overalt.

DD holdt ellers stand i 24 minutter, hvor holdet aldrig rigtig fik spillet i gang, og hvor Jomsborg formåede at spille fornuftig angrebsfodbold og disciplineret forsvarsbold. DD var dog stærke defensivt, hvor især Esel gjorde en god figur, med hyppige, vitale indgreb.

Men i det 24. minut gik den ikke længere. DD kommer på et lidt tilfældigt mål bagud. Men det sker på den anden side efter to-tre skud på vores træværk.

Blot seks minutter senere skulle der jubles fra krøblingene på bænken, da et indkast ryger hen til Jonas B, som ekspederer den videre til Magnus, der sætter bolden i kassen til pausestillingen 1-1.

Men Jomsborg var bare en tand bedre, og i anden halvleg for de scoret to mål mere. Det første falder efter 13 minutter, faktisk i en periode hvor DD er kommet lidt mere med i spillet, og hvor både Sigurd og Magnus havde et par gode muligheder. Men i stedet kommer DD bagud 2-1. Til slut må DD presse lidt på og dermed satse i den anden ende. Esel rykker som set før frem i angrebet, side om side med Magnus. Kort før tid får de scoret endnu et mål. Slutresultat 3-1.

Generelt god fight, men DD kommer aldrig op i omdrejninger, og Jomsborg tvinger os til at løbe meget og til at spille de høje bolde frem. En fortjent sejr til Jomsborg, der bliver svære at vriste fra førstepladsen. Men lad os nu se, der kommer et returopgør.

Truppen: Leo (tak for hjælpen), Esel, Willy, Andreas, Rune (holdt 4 min.), Jonas, Magnus, Tobi (spillede aldrig), Sigurd, Jones.

Mål: Magnus
Assist: Jonas B
MoM: Esel (Rigtig flot kamp!)

Esel vandt med frem stemmer foran Leos fire. (God kamp i målet, Leo!)

Til toppen


Partizan Kbh - DD7 2-4
Skrevet 20-04-2008 af #6 Trusell

I lørdags skinnede solen over Kløvermarken. På den gamle kunststofbane mødte DD7-1 de gamle rivaler fra sæson 2006, Partizan Kbh, som også denne dag havde tårnhøje Andreas "Player" i startopstillingen.

Forrige sæsons opgør mod Partian Kbh endte med først en (stor)sejr og siden et, ifølge holdet selv, ufortjent nederlag. Dette hold var således et, der gerne skulle besejres.

Kampen startede da også som ønsket, da Kaptajn-Esel med en pragt-stikning spiller Magnus helt fri, allerede efter halvandet minut. Magnus tager et par træk og sætter usvigelig sikkert bolden fladt ind bag deres langhårede målmand. 0-1.

I de følgende 15-20 minutter bliver DD presset godt og grundtigt i bund. Partizan formår at spille den godt rundt, og de er i den periode gode til at få deres bagerste kæde med i spillet. DD fighter godt og får løbet meget - alt for meget - på den ekstra brede bane. Og så sker det. 12 minutter inde i kampen kan DD-drengene ikke mere, og et lille kiks i forsvaret giver Partizan muligheden for at udligne, og det gør de så. 1-1.

Partizan har flere store chancer, og det er kun takket være en række fænomenale redninger i målet, hvilket gør ham til Man of Match, at vi fortsat lever i kampen.

Men DD7-1 har i år den stærkeste trup og den største moral i holdets historie. Ingen giver op. Med 10 minutter igen af første halvleg lykkes det de marineblå knægte at komme mere med i spillet. Fra venstrekanten spiller Andreas bolden ind på midten til Jonas Bech, der via målmanden igen bringer Discipline foran. 1-2.

De sidste 10 minutter bølger spillet lidt frem og tilbage. Uheldigvis får Partizanerne et lidt tilfældigt mål kort før pausefløjt. 2-2.

Anden halvleg skulle blive helt anderledes. På trods af Spanners gule kort i det 5. minut, for at løbe for tidligt på banen, lykkedes det holdet at rejse sig, at spille noget af det bedste fodbold nogensinde og at vinde kampen.

Ni minutter inde i anden halvleg får Magnus et frispark et godt stykke uden for feltet. Han sparker selv bolden faldt ind mod mål, hvor den rammer et par modstandere og lidt tilfældigt havner foran Niklas, som ikke tøver og (måske med hælen?) bringer DD foran 2-3.

De næste små tyve minutter er mere eller mindre rent presspil fra DD's side. Holdet formår at køre den flot rundt, og alle kæder deltager. Det er et smukt syn, og Partizan bliver desperate af ikke at kunne erobre bolden. De begynder derfor med halvhjertede langskudsforsøg, hvilket ikke førte til noget. Kampen kunne have været lukket flere gange, men blandt andre Jonas K, Esel og Trusell var ikke skarpe nok foran mål. Men på trods heraf, styres kampen uden dikkedarer til slut.

Og som prikken over i'et, lukkes kampen fem minutter før tid med et drømmemål af Hr. Wiik. En lækker høj aflevering af Sigurd, nede fra forsvaret, frem mod Magnus og hen over deres forsvarsspiller, og en frembrusende langhåret målmand, ender med et lob af bedste kaliber - over målmanden i en høj bue og ned lige under overliggeren. Sådan! 2-4.

Alt i alt en lidt usikker første halvleg, men en fantastisk anden. God fight og koncentration på alle pladser gennem hele kampen. Lad det fortsætte.

Truppen: Pelle, Esel, Spanner, Niklas, Jones, Sigurd, Trusell, Jonas, Andreas.

Stats:

Mål: Magnus (2), Jonas B, Niklas
Assists: Esel, Andreas, Magnus, Sigurd
MoM: Pelle "din mor" Plankeværk

Til toppen


Klub 664 - DD7 0-3
Skrevet 15-04-2008 af #6 Trusell

En iskold og blæsende fredag aften bød på et møde i Kløvermarken mellem Klub 664 og DD7-1.

Discipline vandt kampen 3-0 på mål af først Jonas K, så Esel og slutteligt Magnus. Vores levesvende Søren Bløcher og Peter Andersen stod for henholds vis to og et oplæg.

Truppen: Pelle, Esel, Bløcher, Andersen, Trusell, Jonas B, Magnus, Jonas K og Willy.

Det var generelt en rigtig god kamp - på trods af den kraftige, kolde vind. Klub 664 kæmpe virkelig for det, og der gik vist knap 20 minuter, før der kom hold på bylden. Og de gav ikke op. Et godt fightende modstanderhold, der helt sikkert nok skal få sejre i år. Vi var bare den tand bedre. Alle mand kæmpede godt, og spillet var godt det meste af tiden.

Den perfekte sæsonstart skal fortsættes i Kløvermarken på lørdag, hvor Partizan Kbh med høje-Andreas venter på kunstofbanen.

Stats:
Mål: Jonas K, Esel og Wiik
Assists: Søren 2, Andersen 1
MoM: Esel

Til toppen


Kampreferat: DD7 - Fart 8-2
Skrevet 09-04-2008 af #6 Trusell

Langt om længe! Første turneringskamp på græs; vi havde alle glædet os længe. Men det skulle vise sig, at der ikke var meget græs over den mudderpøl, vi spillede i.

For at gøre det godt igen, havde vi hyret Guzz til at hjælpe os.

Truppen: Pelle, Esel, Spanner, Jonas K, Jonas B, Guzz, Tobi, Magnus, Rune, Willy.

Kampen startede som den skulle. I det første minut spiller Guzz bolden til Magnus, som scorer sikkert. Under et minut behøvede vores topscorer til at vise hvor farlig han stadig er.

Kort efter har Jonas en fornem redning, der holder os inde i kampen. Og efter 8 minutter spiller Magnus Tobias fri, og så står den 2-0. Fem minutter senere spiller Magnus en dejlig bold i dybden til Spanner, der sætter den ind bag en forvirret keeper. 3-0. Men lige efter får Fart reduceret til 3-1. Til sidst i første halvleg, sparker Guz hjørne, som Jonas Kristiansen ved bageste stolpe får sat foden på. 4-1.

Anden halvleg forløber på samme måde. Alle bliver mudret til fra top til tå, og det var pisse koldt. Vi vinder også anden halvleg 4-1, og vinder således kampen 8-2. En fremragede debut i sæson 2008!

God fight og koncentration gennem hele kampen - over hele linjen!

Stats:
Mål: Magnus 4, Tobias 2, Spanner 1, Jonas K 1.
Assists: Guzz 3, Magnus 3, Tobias 2.
MoM: Tobias.

Til toppen


Kampreferat: ØP Consult - DD7 2-1
Skrevet 09-04-2008 af #6 Trusell

I lørdags spillede DD7-1 tredje træningskamp. Modstanderen var nedrykkere fra C-rækken, ØP Consult, som havde Guzz i truppen.

Kampen blev tabt 2-1. Årsagen var nok Guzz, der med et mål og en assist, var temmelig irriterende.

Vi burde dog have vundet kampen. Vi havde et hav af muligheder, men bolden ville simpelthen ikke ind.

Til toppen


Kampreferat: DD7 - Hoffenheim 3-6
Skrevet 04-04-2008 af #6 Trusell

Sidste lørdag, d. 29/3, spillede DD7-1 træningskamp på grus i Valby.

Trods en god fight og momentvis godt sammenspil, så blev vi overmatchet og måtte indkassere et 6-3 nederlag. Det skal do siges at flere at deres mål var tilfældige, heldige og måske gav Casper sig nok ikke 100% i alle situationer - forståeligt nok, da en 11-mandskamp ventede et par timer senere.

Magnus stod for de to første scoringer, begge temmelig spektakulære - eller heldige, om man vil - og Esel stod for det sidste, fremragende mål. Godt banket ind!

Mere er der ikke at sige. Det var vist godt for alle at få rørt bolden og sig selv. Det gentager vi i morgen, d. 5/4, hvor ØP Consult skal disciplineres i Kløvermarken.

Til toppen


Kampreferat: DD7 - DD7,2
Skrevet 13-03-2008 af #6 Trusell

Jaja, kampreferat er måske så meget sagt. Jeg vil blot nævne at DD's to syvmandshold testede formen og hinanden af i årets første træningskamp i lørdags i Kløvermarken.

På trods af en bitter mand, lykkedes det os at finde en fornem grusbane, hvor vi kunne smadre vores lunger og ben.

Kampen endte 4-2 til DD7,2. Eftersom resultatet af en sådan første kamp ikke er det essentielle, vil det være underordnet at nævne, at resultatet ikke var fair, set i forhold til chancer.

Jonas bragte os foran på et lagskud, der sejlede ind i krogen. Det lover godt for sæsonen. Så kom de på 1-1. Så slog Wiik til. På et udspark fra den tilbagevendende Pelle i kassen, headede Magnus bolden over den frembrusende Kenny i 7,2's mål. Ja, det er forvirrende. Det nye hold har faktisk OGSÅ en Kenny. Dog ikke en Kenny Klein (med smed i enden), så det skulle være lige til at klare - trods alt.

Tjaa, kan sgu' ikke huske hvad der sker. De får åbenbart scoret 3 mål mere, og vi brænder en ordentlig bunke chancer. Bl.a. har Magnus to på træværket. Efter Dams blev sat på mål, var der en psykologisk effekt af en eller anden art. I hvert fald kunne vi ikke få bolden forbi ham. Ingen tvivl om at han bliver en gevinst for det nye hold.

Alt i alt var det en rigtig god kamp, for begge parter - kan jeg vist godt sige. Vi fik rørt os, og vi fik rørt bolden.

Held og lykke til DD7,2 i D-rækken.

Til toppen