Referat 7-mands (2)

<-Tilbage

DD - Østervold (d. 16/8-09)
Skrevet 01-09-2009 af Rasmus Jensen

Kampen bare præg af vores tunge ben, som aldrig rigtig kom op i omdrejninger. Grunden skal ses i lyset af, at det var vores første kamp efter sommerpausen. Præcis var det den 26/6 vi sidst havde rørt på os. Presset var selvfølgelig på vores skuldrer og om det var derfor vi var tæt på at smide en 3-0 føring væk, skal være usagt. De 3 kasser blev sat ind i nævnte rækkefølge af Nico, Rasmus og Bülow. Da vi markspillere ikke kunne leve op til favoritværdigheden rent spillemæssigt, var det godt vi havde en målmand der kunne. Dyhr reddede os ud af ilden flere gange og til sidst kunne vi trække os sejrrigt ud af efterårssæsonens første prøvelse.

Til toppen

Discipline Department vs. Dynamo Petroba Cph
Skrevet 23-05-2009 af Nicolai

Efter en lidt kaotisk start på dagen, med at finde trøjer, målmandshandsker og en målmand lykkedes det alligevel at stille 9 mand på Valby Idrætspark. (Kenny, Dyhr og Damgaard var på Falster og de havde bold, målmand og handsker)

Det første mål i kampen faldt efter 10 minutter, hvor Andreas spillede bolden videre til Nico, som bankede bolden tørt i kassen. Herefter var halvlegen præget af nervøsitet. Vi fik ikke lukket kampen på nogle af de KÆMPE chancer vi spillede os frem til og de fik nogle unødvendige chancer som blev flot reddet af Lasse på målet. Første halvleg endte derfor 1-0.

I pausen var der ikke tvivl om hvad vi skulle forbedre – i anden halvleg skulle bolden i kassen.

Anden halvleg startede langt bedre en første, de var blevet trætte og vi begyndte at spille poleret fodbold. Der skulle derfor ikke gå lang tid, før bolden blev puttet i kassen. Efter en flot 1-2 kombination mellem Andreas og Nico, kunne målmanden let udplaceres. 2-0!

Herefter gik det hurtigt, især på det efterfølgende hjørne. Inden Dynamo havde fundet sig hver en mand, havde Nico taget hjørnet og Andreas skudt bolden i kassen. 3-0!

Og så ville holdets forsvarsklippe Peter også være med. 4-0! (jeg kan dog desværre ikke huske målet, var ude og få ilt på sidelinjen)

Andreas lukkede kampen 5 min før tid, da han efter et langt udkast modtog bolden lidt over midten og spurtede mod målmanden. Bolden blev tørt skudt i kassen ved forreste stolpe. 5-0!

Herefter ville alle score mål og det blev da også til en del chancer, men bolden ville ikke ind.

Alt i alt, var det en god kamp – godt spil over hele linjen. Sikkert målmands - og forsvarsspil, godt løbearbejde på midten og effektivitet på toppen.

Til toppen

DD7-2 vs. Slavia Nocturne (18. april 2009)
Skrevet 05-05-2009 af Peter Kofod

Med en lille forsinkelse kommer her referatet fra DD 7,2’s anden kamp mod Slavia. En solrig dag i Valby kom, så og sejrede 7.2, og på trods af et meget dystert navn var Slavia ikke særlig frygtindgydende. Det virkede som om de helst ville være hjemme hos mor, og ikke står over for de store slemme DD spillere. Det blev til en flot sejr på 6-1. Sejren burde nok have været tocifret, men der blev vist rigtig flot fodboldspil af de 10 gæve gutter. Målene blev lavet af Troels-ivan, Skeel(2), Nicolai(2) og bülow. Assists blev lavet af Skeel, undertegnede, Bülow(2), Rasmus. Undertegnede.
Skrevet af Peter Kofod Hansen

Til toppen

Østervold FF - Discipline Department
Skrevet 09-04-2009 af Morten Bülow

Der var lagt op til en dejlig fodbold aften på kløvermarken, da 10 frisk spillere mødte op på den gamle flyveplads på Amager. Efter en lang opstart var alle opsat på at komme ud og spille den første betydningsfulde kamp. Da Discipline(2) er et hold med mange teknisk stærke spillere må man konstatere at banens beskaffenhed på ingen måde var til DD's fordel. Kampen startede med et stort pres fra DD, både forsvar og midtbane var gode til at finde den enelige angriber Bülow og med gode dybte løb og resolute afslutninger fra fra henholdsvis Andreas og Troels på kanterne var presset stort på Østervolds forsvar det første kvarter. Det var da dog en forsvarsspiller Peter der skulle score kampens første mål, efter en flot solotur og to afslutninger var DD i front med 1-0. Stille og roligt kom Østervold bedre med i kampen, men en genial taktisk beslutningen fra bænken, gjorde at DD kunne bringe sig yderligt foran. Kenny kommer ind på venstremidt, og efter et par gode dybteløb gav det pote. Lasse spiller en hård og præsis aflevering op til Bülow der fiksere to forsvarsspiller og med hælen spiller Kenny fri. Manden med det ekstreme lave tyngdepunkt, tager boldten perfekt med og med en hård inderside udplacere han målmanden! 2-0 til DD. Som kampen skred frem blev kampen mere og mere fysisk og inden pausen måtte, en ellers fremragende spillende Villebæk se sig passeret, og stilling ved pausen var 2-1 til DD. Anden halveg blev ikke nogen køn oplevelse. Et lidt fysiks ramt DD hold, sammenstillet med at dommeren nægtede at dømme frispark gjorde at DD mistede det spillemæssig overtag i anden halveg. Det lykkes dog Bülow at tilkæmpe sig et frispark, der godt kunne have givet et kort til modstanderen, et par meter udenfor feltet! Nicolai sendte bolden direkte op i det venstre målhjørne uden chance for målmanden, til slut resultatet 3-1. I de sidste minutter udviklede kampen sig til det usportslige og Bülow modtog et gult kort (som nok burde have været rødt), for en batalje med en tilskuer! Alt i alt var det en godkendt indsats og en vigtig sejrer, dog med plads til forbedringer over hele linien.