<-Tilbage

DD7-2 - Thy All Stars 2-3 (1-0)
Skrevet 10-05-2008 af Kæ9

Med stor forsinkelse (det arbejde tager kraft e’me da også mere og mere af ens tid) kommer her er kort referat af sidste weekends kamp mod topholdet Thy All Stars.

For første kamp lykkedes det rent faktisk 7-2’erne at være klar fra start – så langt så godt. Modstanderne var en flok kampklar, festlige og fysiske jyder, som tilsyneladende ikke havde forestillet sig, at møgungerne skulle stikke en kæp i deres hjul. Dagens æstetiske islæt kom fra kampens dommer, som troppede op i store solbriller og en lyserød kasket. Med meget pædagogiske vendinger ledede han slagets gang efter bedste evne; følgende citat er hentet fra starten af anden halvleg: [Accent: klingende rigsdansk] ”Er I klar, Thy? ...er I klar, Disciplin? Så fortsætter vi – vær så god at lege videre!”

Kampen var den klart bedste, vi hidtil har deltaget i. De to hold var jævnbyrdige, begge forsvar stod stærkt, og det væltede ikke med store chancer. Til gengæld var der masser af sideskift og kampe på midten, hvor fysikken ofte fik det sidste ord.

Første halvleg endte 1-0 til os, da Jesper Skeels udnyttelse af en målmandsfejl var den eneste aktion, som fik netmaskerne til at blafre. Thy kom stærkt ud til anden halvleg og pressede os i bund, men en flyvende Peter-Sweeper og et par gode skråstreg heldige aktioner fra undertegnede i kassen holdt føringen… indtil Mads Damgaard fik et anfald af jysk medlidenhed og flugtede bolden i egen kasse efter et hjørnespark. 1-1.

Næsten efter spil og chancer nettede Jesper Skeel endnu en gang kort efter, hvorefter Thy igen gearede op og fik presset os. Nok en gang måtte de dog have hjælp af os for at score – udligningen blev en kendsgerning, da Peter gled.

De sidste 10 minutter lå kampen lige på vippen, som bold.dk ville have skrevet det, og begge hold havde mulighed for at trække det længste strå. Det gjorde Thy desværre med et brag af et mål i uigenkaldeligt sidste minut, og dermed blev det gravøl i stedet for sejrsbamser, resten af torsdagen stod på.

Så flot en indsats – så ringe resultat. Vi kommer igen.

Mål: 2 x Jesper Skeel

MoM: 3. plads: Uafgjort mellem Mads Larsen og Kæ9 – 2. plads: Peter (flyvende og fightende bageste) – 1. plads: Suveræn og skarp Skeel med 5 stemmer!

Til toppen

FC Plaza - DD7-2
Skrevet 24-04-2008 af Kæ9

Med bøjede hoveder må det nye syvmandshold erkende, at vi blev det første kuld møgunder, som tabte i år.

FC Plaza var onsdag aften ganske enkelt mere klar, end vi var, og uden at kunne indvende det store var vi bagud 0-1 efter en første halvleg, hvor vi konstant var et skridt bagefter.

Spillet blev bedre i anden halvleg, men vi skulle bagud med 0-3, inden vi for alvor kom i gang (hmmm….. har vi set det før??).

Det sidste kvarter kæmpede vi forbilledligt, og navnlig Jesper Skeel tog revenche for et par afbrændere med to flotte scoringer. De sidste 5 minutter pressede vi Plaza-drengene helt i bund, og i aller sidste sekund var Christivanović centimeter fra at cementere holdets navn som comeback-eksperterne.

Denne gang blev det desværre ved lige-ved-og-næsten, men til næste kamp har vi forhåbentlig lært at være klar fra start!

Flot fight fra alle til sidst.

Holdet: Kæ9 – Villebæk – Tore – Toast – Bülow – Skeel – Christivanović – Dyhr – El Rey – Winkel.

Mål: 2 x Skeel

Til toppen

DD7-2 - De Orblenne Ninjaer
Skrevet 21-04-2008 af Kæ9

Hvad DD’s nyeste syvmandshold mangler i evne til at få en god start på kampen, opvejes af en fantastisk evne til at gøre comeback og kæmpe til sidste fløjt.

Dette blev bevist allerede i første turneringskamp, hvor 0-4 blev vendt til 5-4 i løbet af kampens sidste kvarter. Og da De Orblenne Ninjaer stod for skud i anden ligakamp i lørdags, var det igen ukuelig vilje og moral, som gjorde udfaldet.

De to mandskaber, som på en knoldet bane i Valby skulle kæmpe om en fortsat status som ubesejret, var utrolig lige. Der var boldsikre spillere på alle pladser på banen (og bænken), og det stod hurtigt klart, at der ville blive tale om et lige opgør.

Den knoldede bane gjorde (igen), at det var svært at finde det korte og hurtige pasningsspil frem. Hvad kampen manglede af fine kombinationer, havde den til gengæld i tænding. Spillernes jævnbyrdighed betød, at nærkampene blev vitale, og her var der ingen, som havde hørt om begrebet ”at lægge fingre imellem”. Der blev givet – og satset – 100 pct. fra begge sider, og manglende konsekvens fra banens dommer betød, at temperamenterne blev sat på prøve i begge lejre. Tingene kulminerede i anden halvleg, hvor anførerne blev kaldt sammen, og begge hold fik en kollektiv ”sidste advarsel”. Dette havde ikke den store effekt, men vi formåede at holde hovederne kolde – inkl. Morten Bülow, som med rette kunne føle sig snydt et par gange – og fokusere på boldspillet.

Første halvleg var en lige og intens affære med nogle gode chancer i begge ender. Koncentration i forsvaret og veltimede indgreb af begge keepere holdt dog bolden ude af maskerne, og således stod det 0-0 i pausen.

DD startede anden halvleg bedst, men efter et par gode muligheder fik ninjaerne pludselig mulighed for at slå kontra, hvor holdet udspillede og overløb det heroisk kæmpende blå forsvar og til sidst udplacerede Kenny. 0-1.

Vi holdt hovederne højt og kæmpede videre, og ca. 10 minutter senere var der gevinst. Morten Bülow fik endelig udbytte for sit store løbearbejde oppe foran og hul på bylden, da han modtog en bold, som Hovmand snittede videre til ham. Med ryggen til målet fik han sparket læderet over sig selv og over i det langt hjørne – 1-1 og kampen levede!

Efter yderligere et par gode chancer i begge ender stod det alle spillere klart, at det næste mål ville blive altafgørende. Det faldt heldigvis i den rigtige ende, da Bülow kronede en flot eftermiddag med at lægge bolden videre til Andy, som afsluttede en rodet situation med at brage bolden op i nettaget med venstrebenet. 2-1, og nu skulle den bare holdes hjem.

Vi holdt stand de sidste 5 minutter og kunne dermed fortjent række armene i vejret, da kampens dommer endelig fløjtede af. Med en 2-1 sejr er kursen mod rækkens sjove ende sat ind, inden FC Plaza står for skud i Kløveren på onsdag.

Holdet: Kæ9 – Kofod – Huge – Christivanović – Nico (som desværre måtte udgå med en skade) – Toast – JayJay – Hovmand – Bülow – Tore.

Mål: Bülow og Toast
Assists: Hovmand og Bülow

MoM: Uafgjort mellem Toast, Kofod, Bülow og Kæ9! (Yes sir, det var en holdpræstation)

Til toppen

Lotto Football Club - DD7-2
Skrevet 09-04-2008 af Kæ9

Onsdag aften var det de nye 7’eres tur til at følge op på de første 7’eres succesrige sæsondebut.

Med en taske fyldt med nytrykt tøj og en næsten skyfri himmel oven på en meget våd eftermiddag, var det svært ikke at være i strålende humør og glæde sig til debuten i de blå trøjer.

At Kløvermarken denne aften skulle vise sig at leve særdeles godt op til sit navn (mark med stort M), gjorde det imidlertid svært at hive kombinationerne fra træningsbanen frem og spille poleret samba-bold. Mildest talt. Kampen blev afviklet i ét stort smathul, hvilket gjorde en del af forløbet en anelse tilfældigt.

Vi startede som lyn og torden, og kæmpede ihærdigt for at bevise vores værdighed til at bære det blå outfit fra første fløjt. Vi satte os hurtigt tungt på spillet (med undtagelse af Dams, som bare satte sig tungt i mudderet), men havde abnorme problemer med at få bolden i kassen.

For at gøre en lang historie kort, endte første halvleg 2-0 til Lotto efter en chancefordeling på ca. 15-4 i vores favør. En fælles opsang i pausen øgede ikke effektiviteten, i det stillingen efter yderligere et kvarters spil var 4-0 til Lotto med chancefordelingen 25-6 og 15 minutter igen. Lige så meget, som bane og smathuller var imod os, lige så meget var de berømte marginaler med Lotto, som i de første 45 minutter levede fint op til klubbens navn: Lotto skyder, Andy glider, Kenny kaster sig, bolden stopper, Peter falder – og Lotto scorer.

Med et kvarter igen lykkedes det endelig at sparke bolden ind bag de oranges keeper – en scoring, som blev startskuddet til et come back, der allerede har nået historiebøgernes fede typer. Med en vilje, gejst og moral ud over alle grænser gearede de nye 7’ere op i sjette og kørte Lotto ikke bare ned under græsset, men helt ned i mudderet. 4 mål af Nicolai og et enkelt af Dams sikrede blå sejr – og den bedst tænkelige start på sæsonen og epoken i DD.

Imponerende fight af alle – og flot, at selv da vi var allerlængst nede, holdt vi stadig hovederne over smattet og kæmpede videre!

Truppen (rigtige øgenavne følger snarest): Kæ9 – Kofod – Huge – Christivanović – Nico – Don Dyne – Skeel – Dyhr – Dams – Toast.

Mål: Nico 4, Dams 1

Assists: Christivanović 1… hvis nogen føler sig snydt, så sig til!