Referat 11-mands

<-Tilbage

DD - Karoline FC 1-1
Skrevet 08-04-2009 af Kaw

På den skønne lørdag, hvor sæsonen for alvor blev skudt i gang skulle DD’s udvalgte vise at vinterens træning(Yoga) havde båret frugt. Kampen startede dog yderst katastrofalt og folk sejlede rundt, hvilket resulterede i følgende tilråb fra en modspiller: ” De(DD) er helt VÆK!!!”...og det var vi… Efter den nervøse start viste holdet dog fin moral og som halvlegen skred frem, blev spillet bedre og bedre. Men efter ca. 20 min. var det desværre modstanderen, der fik puttet en enkelt i kassen. Det var et smukt langskud - og der var ikke en chance for den bebrillede GUZI. Resten af halvlegen pressede vi på og Brøndberg, Wiik og Danni ville under normale omstændigheder have været mænd for at DD kunne være gået til pause med en sikker føring - men ikke i dag.

Fra 2. halvlegs start virkede holdet klar… Esben viste gnist med albuerne, dejligt at se. Per fik desværre et lille gult kort, hvilket besværliggjorde presset i den periode. Men på en stor dommerfejl få vi mod slutningen tilkendt et hjørnespark. Stig sender bolden ind til Danni, som får snittet den ind til 1-1.

Meget mere blev det desværre ikke til og i de sidste minutter var vi lidt pressede. SLUT.

MÅL: Danni